Fener Alanya Maç sonu yorumları

sen ne anlatıyorsun???
Biraz açıklasana maçı özetlemişim ben orda?
Derdini söyle direk boş konusup dolandırma
Rakip takımın atağını izlemek demişsin Fenerbahçe çok net pozisyonlar kaçırdı diyorum.

Alanyaspor zaten topla oynayacaktı, Fenerbahçe'de ona topu verdi ve arkadaki boşluklardan yararlanıp maçı kazandı.

Rakip takımın atağını izlemek demişsin Fenerbahçe çok net pozisyonlar kaçırdı diyorum.

Alanyaspor zaten topla oynayacaktı, Fenerbahçe'de ona topu verdi ve arkadaki boşluklardan yararlanıp maçı kazandı.
yav eee?????????????????????????????
ne yani sonuç ne?
kendi yorumumuzu yapamayacak mıyız?
Ben küfür etmemişim hakaret etmemişim küçük düşürücü bir şey söylememişim?
SANA NE?

ne yani sonuç ne?
SANA NE?
Dostum anlamıyorsun galiba, ben sana bir şey demiyorum; sadece Fenerbahçe hak etti dedim, tamam?

ne yani sonuç ne?
SANA NE?
Fenerbahçe belki ileride bassa maçı vericekti,Erol hoca çok mantıklı bir şekilde topu rakibe verdi,kontra ataklarla maçı kazanan bir Fenerbahçe,Bu büyük takım olayıda çok sıktı artık,Seyirci felan olsa neyse de şu an o da yok.

Beyler futbol sonuçta bu, herkesin farklı taktiği var. 1 gol atıp 80DK da yatabilir, 5 atıp 80 dk basmaya devam da edebilir. Eğer bariz hakem hataları ve oyuncuların bilerek takımı satmasıyla bir zafer yoksa hakedilmiştir zaten. Tartışmanın anlamı yok :)

Fenerbahçe hakkıyla aldı, yavaş yavaş kaddro oturmaya başladı, önmli bir 3 puan Fenerbahçe'nin

Dostum anlamıyorsun galiba, ben sana bir şey demiyorum; sadece Fenerbahçe hak etti dedim, tamam?
Ben etmedi dedim mi?
Ne koyu takım tutan insanlarsınız arkadas
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler futbol sonuçta bu, herkesin farklı taktiği var. 1 gol atıp 80DK da yatabilir, 5 atıp 80 dk basmaya devam da edebilir. Eğer bariz hakem hataları ve oyuncuların bilerek takımı satmasıyla bir zafer yoksa hakedilmiştir zaten. Tartışmanın anlamı yok :)
Tartışmayı diğeri başlatmış
Burda maçı izlemeyen onlarca insan var ben sadece maçın özetini tek cümlede yazdm
sanırsan tüm sülalesine sövmüşüm gibi davranıyorlar :D

Fenerin oynadığı futbol çok sıkıcıydı.
Çok defansif oynadılar.
Ama alanya karşısında bence doğru taktik yaptılar.
Ofansif takımlara karşı alanya daha başarılı.

Fenerbahçe belki ileride bassa maçı vericekti,Erol hoca çok mantıklı bir şekilde topu rakibe verdi,kontra ataklarla maçı kazanan bir Fenerbahçe,Bu büyük takım olayıda çok sıktı artık,Seyirci felan olsa neyse de şu an o da yok.
Yav arkadaş benim ilk yorumumu okuyun bir daha da şu konu için beni alıntılamayın.
Küfür mü ettim yanlış bir şey mi söyledm saçma sapan yorum yapıyorsunuz.
Ne alaka...
ayrıca siz penaltı kullanırken sizin teknik ekipten bir ses yükseldi "deplasmanda mıyız evde miyiz belli değil" burda anlattılar zaten olayı ben onun için öyle yazdım.

@isikt11 istik nasıl başka bir konudan alıntı yapıyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,375
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri