Allah'tan geçen hafta yenildik. Bu hafta önde girsek kaç tane ölüm olurdu kim bilir. Sagolsunlar umutlandırmadilar.Duygu ve düşünceleri ifade etme konusu.
niye dalga geçiypsun alındım güçendim ben sizinle dalga geçtimmiAhahahhaahhhah
Şey okudum bugün
Beşiktaş ve Galatasaray yenilse Fenerbahçe de yenilir o yüzden çok fazla heveslenmeye gerek yok
Fenrbahçe en büyük hobisi olan taraftarını kanser etmeyi yapıyorDuygu ve düşünceleri ifade etme konusu.
Umudu yitirmemek lazım. Elimizde tek bu kaldı.Feneri izlemeyin eskiden fener iyi takımdı şimdi ilk 3e girerse şampiyon olmuş gibi seviniyorlar ben de fenerliyim artık şampiyonluk fenere yakışmaz avrupada başarılı olmaya bakcaz yoksa şampiyon hiçbir zaman olamıcaklar
Bence kim şampiyon olursa olsun beşiktaş şl ye gitsin 6 falan yersedaha az dalga geçerlerFeneri izlemeyin eskiden fener iyi takımdı şimdi ilk 3e girerse şampiyon olmuş gibi seviniyorlar ben de fenerliyim artık şampiyonluk fenere yakışmaz avrupada başarılı olmaya bakcaz yoksa şampiyon hiçbir zaman olamıcaklar
Okumamışsındır izlemişsindir okusan duramazsın.Ahahahhaahhhah
Şey okudum bugün
Beşiktaş ve Galatasaray yenilse Fenerbahçe de yenilir o yüzden çok fazla heveslenmeye gerek yok
? Bir tweet okumuştumOkumamışsındır izlemişsindir okusan duramazsın.
? Bir tweet okumuştum
Reklama girmiyordur umarım .