2-1 yenilirizMerhaba sevgili hocalarım bildiğiniz gibi zorlu bir rakip olan Avusturya'yı 2-1 yendik.Maç çok stresliydi neyse ben aşağıdaki ilk 11'le çıkarsak maçı 3-1/4-1 gibi absürt skorlarla yenip turu rahat geçeceğimizi düşünüyorum. Size 2 sorum var:
1-İlk 11 nasıl?
2-Maç kaç kaç biter
Futbolda hayat gibidir yanıldıkça tecrübelenirsin kendi ülkenin takımı diye Türkiyeyi çok büyük görmek yanlış aynı şey kulüp takımlarımız için de geçerli Hollanda nın tecrübesi ve kadrosu bizden çok daha iyi ve değerli ben en az 2 fark bekliyordum fakat ilk yarı Hollanda çok kötü oynadı kendi oyununu oynayamadı sağlam bir taktik ile oynasalar çok daha farklı bir maç olurdu özellikle frimpong ve weghorst ile başlansaydıHocam Hollanda'yı yenmiş takımı yendik Hollanda'yı niye yenemeyelim? Ayrıca Stoperleri sakatlasak kırmızı görmeden iş basit de bir arkadaş olmaz dedi niye olmaz peki
Aynen özür dilerim hocam ama ben öyle düşünmüştümFutbolda hayat gibidir yanıldıkça tecrübelenirsin kendi ülkenin takımı diye Türkiyeyi çok büyük görmek yanlış aynı şey kulüp takımlarımız için de geçerli Hollanda nın tecrübesi ve kadrosu bizden çok daha iyi ve değerli ben en az 2 fark bekliyordum fakat ilk yarı Hollanda çok kötü oynadı kendi oyununu oynayamadı sağlam bir taktik ile oynasalar çok daha farklı bir maç olurdu özellikle frimpong ve weghorst ile başlansaydı
Sorun yok hocam herkes kendi tuttuğu takımı büyük görür favori görür kazanmasını ister fakat taktik anlayışı kötü bile olsa Hollanda nın kadro değeri ve tecrübesi bizden çok yukarılardaAynen özür dilerim hocam ama ben öyle düşünmüştüm
Aynen öyleSorun yok hocam herkes kendi tuttuğu takımı büyük görür favori görür kazanmasını ister fakat taktik anlayışı kötü bile olsa Hollanda nın kadro değeri ve tecrübesi bizden çok yukarılarda