⚽Fenerbahçe 3-0 Union Saint-Gilloise⚽

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,846
Arkadaşlar maçı ben izleyemedim müsait değildim ancak skoru takip ettim maçı izleyenler altta yorumlarını yapabilir yinede kazandığımız için mutluyum keşke kupon yapsaydım diye içimden geçirmedim değil
Edit: oosterwoldenin golünü gördüm çok temiz gol atmış yardık geçtik

Arkadaşlar maçı ben izleyemedim müsait değildim ancak skoru takip ettim maçı izleyenler altta yorumlarını yapabilir yinede kazandığımız için mutluyum keşke kupon yapsaydım diye içimden geçirmedim değil
oosterwolde djiku ismail kusursuz oynadilar valla
spikerinde dedigi gibi kalite kazandi cidden

Takım iyi di oosterwolde golden sanki rakibin ayağına basıyor

Kopenhag savunması savunma geldi fenerden, izlerken aşırı gerildim özellikle kornerleri. Temiz oynadılar ve kazandılar çok yapılacak yorum yok, tebrikler Fenerbahçe!

Topu ev sahibi oynadi golleri fener atti. Cok ilginc macti valla. Rakibin calimlari adam geçmeleri cok temiz tak tak kanatlardan geciyorlar ama cezasahasinda bisey yapamiyorlar. Osterwolde hayatinin golunu atti feneri ipten aldı. Son yillarda izledigim en ilginc macti valla. Tebrikler ulke puani artsin

Son düzenleme:
Topu ev sahibi oynadi golleri fener atti. Cok ilginc macti valla. Rakibin calimlari adam geçmeleri cok temiz tak tak kanatlardan geciyorlar ama cezasahasinda bisey yapamiyorlar. Osterwolde hayatinin golunu atti feneri ipten aldı. Son yillarda izledigim en ilginc macti valla
Özete kaldık bizde :/ eve geç geldiğimden internetimde bitti diye izleyemedim

Bu maçtaki gibi oynarsak ligide alırız konferansı da.

Yani kolaydı. Zorlamadık. Yedeklerle de oynayabilirdik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,319
Üyeler
195,597
Son üye
Fatmedic
Geri