Neler Yeni

FENERBAHÇE - Ads maçı hakkında düşünceleriniz

NightWish2434

80+ Silver
Ben şahsen Tüm ülkece puan tablosunu bir kenara bırakıp yapılan bu adaletsiz kararları bitirmemiz gerekiyor diye düşünüyorum.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,233
İsim
Taha Efe
Ben şahsen Tüm ülkece puan tablosunu bir kenara bırakıp yapılan bu adaletsiz kararları bitirmemiz gerekiyor diye düşünüyorum.
Çim biçme makinesi, bir ya da daha fazla dönerbıçak kullanarak çimenleri belli bir yüksekliğe kadar kesmeye yarayan makinedir. Bıçaklar enerji gücünü; el kuvveti, elektronik bir motor ya da içten yanmalı motor vasıtasıyla alabilir. Bazı makineler çimleri saman şeklinde örebilme ya da çırpıntıları toplayabilme özelliğine de sahiptir.

Rulep

80+ Gold
herkes her şeyin farkında ama değişen bir şey yok boşuna kendimizi yormaya gerek yok bu maçta unutulacak akla geldikçe sövülecek ve kapanacak aynı alanya maçında olduğu gibi

milenix

80+ Gold
Fenerbahçe ligden çekilmeli artık o zaman tff nasılda gelip yalvaracaklar görün

NightWish2434

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çim biçme makinesi, bir ya da daha fazla dönerbıçak kullanarak çimenleri belli bir yüksekliğe kadar kesmeye yarayan makinedir. Bıçaklar enerji gücünü; el kuvveti, elektronik bir motor ya da içten yanmalı motor vasıtasıyla alabilir. Bazı makineler çimleri saman şeklinde örebilme ya da çırpıntıları toplayabilme özelliğine de sahiptir.

Ne alaka?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ali palabiyikta Fenerbahçe biçme makinası

SadeceSeyf

80+ Gold
Kusura bakmada 2019 da bu hakem için hata yapabilir açıklaması yapan ben değilim. O zaman takımların yanında dursa bugün bunu yaşamayacaktık. Ne ektik onu biçtik

serwintes

80+ Gold
Katledildik diyecek bir şey yok
son dk arda güler frikikten çakacaktı maç bitecekti ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani bakın hiç konuşmaya da gerek yok okey hatalı kararlar var ama rakibe de var altay bugün iyiydi
ama altayın eline aldığı topta kırmızı görmesi lazımdı maçı izlerken pozisyonda dedim lan kırmızı görmeyiz umarım diye görmedik

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,516
İsim
Lokman Doğan
Aynı hakem gs alanya maçı yöneten ali palabık :) fenerliler boşuna ağlamasın maçı stadta izledik her iki takima da eyyamlik yaptı

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,519
İsim
Mert Can Ergün
Ali palabıyık ın yatacak yeri yok onun belasını versin operasyon çocuğu

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,516
İsim
Lokman Doğan
yani bakın hiç konuşmaya da gerek yok okey hatalı kararlar var ama rakibe de var altay bugün iyiydi
ama altayın eline aldığı topta kırmızı görmesi lazımdı maçı izlerken pozisyonda dedim lan kırmızı görmeyiz umarım diye görmedik
Sübhanallah ilk defa doğru konuşan FB taraftarı. Altay'ın faulu en az kartlikti zaten boş boş itiraz ediyo bide kart görmeye çok razı

Top Bottom