NightWish2434
80+ Silver
Ben şahsen Tüm ülkece puan tablosunu bir kenara bırakıp yapılan bu adaletsiz kararları bitirmemiz gerekiyor diye düşünüyorum.
Çim biçme makinesi, bir ya da daha fazla dönerbıçak kullanarak çimenleri belli bir yüksekliğe kadar kesmeye yarayan makinedir. Bıçaklar enerji gücünü; el kuvveti, elektronik bir motor ya da içten yanmalı motor vasıtasıyla alabilir. Bazı makineler çimleri saman şeklinde örebilme ya da çırpıntıları toplayabilme özelliğine de sahiptir.Ben şahsen Tüm ülkece puan tablosunu bir kenara bırakıp yapılan bu adaletsiz kararları bitirmemiz gerekiyor diye düşünüyorum.
Ne alaka?Çim biçme makinesi, bir ya da daha fazla dönerbıçak kullanarak çimenleri belli bir yüksekliğe kadar kesmeye yarayan makinedir. Bıçaklar enerji gücünü; el kuvveti, elektronik bir motor ya da içten yanmalı motor vasıtasıyla alabilir. Bazı makineler çimleri saman şeklinde örebilme ya da çırpıntıları toplayabilme özelliğine de sahiptir.
Çim biçme makinesi - Vikipedi
tr.wikipedia.org
fbliyim hiç uğraşmaya gerek yok gs şampiyon ben maç bile kaybetmezler diyorumBen şahsen Tüm ülkece puan tablosunu bir kenara bırakıp yapılan bu adaletsiz kararları bitirmemiz gerekiyor diye düşünüyorum.
son dk arda güler frikikten çakacaktı maç bitecekti yaKatledildik diyecek bir şey yok
Sübhanallah ilk defa doğru konuşan FB taraftarı. Altay'ın faulu en az kartlikti zaten boş boş itiraz ediyo bide kart görmeye çok razıyani bakın hiç konuşmaya da gerek yok okey hatalı kararlar var ama rakibe de var altay bugün iyiydi
ama altayın eline aldığı topta kırmızı görmesi lazımdı maçı izlerken pozisyonda dedim lan kırmızı görmeyiz umarım diye görmedik