serwintes
80+ Gold
abartHakemin Adana Demirspor'u katlettiği maç. Ali Koç megafonla pazarlık yapmış anlaşılan
abartHakemin Adana Demirspor'u katlettiği maç. Ali Koç megafonla pazarlık yapmış anlaşılan
Ben şahsen Tüm ülkece puan tablosunu bir kenara bırakıp yapılan bu adaletsiz kararları bitirmemiz gerekiyor diye düşünüyorum.
Hakemler'de insandır hata yapabilirİşiniz gücünüz fener ağlama zamanında fener sizi çok iyi ağlatmış sizin gibilerin yatacak yeri yok
Aga yapma be hakemin gözü önünde Ndiaye adamla güreşiyor ve onu uyarmadı bile top ona gelirken sarılıyor birde jfndjjsjArda’yı son dakika maça alıp neyin yaygarasını yapıyorsunuz ben anlamıyorum, Fenerbahçe’nin kötü oynadığı ve bu skoru hakettiği Arda’nın girişi ile canlanan takımdan belli oluyor. Arda gibi bir yeteneği ilk 11de oynatmayan takım neyin şampiyonluğunu bekliyor anlamıyorum. Hakemde sıkıntı yok topçularınız topları dağlara taşlara atıyor
Arda’yı son dakika maça alıp neyin yaygarasını yapıyorsunuz ben anlamıyorum, Fenerbahçe’nin kötü oynadığı ve bu skoru hakettiği Arda’nın girişi ile canlanan takımdan belli oluyor. Arda gibi bir yeteneği ilk 11de oynatmayan takım neyin şampiyonluğunu bekliyor anlamıyorum. Hakemde sıkıntı yok topçularınız topları dağlara taşlara atıyor
Abdullah kardeşim sen bildiğin ve hakim olduğun işi yap, o konular hakkında konuş gözünü seveyim. Her domine edilmeyen maçta puan kaybı olacak olsa galatasaray düşme hattındaydı. Bugünkü rezilliği bu algı oluşturma çabalarınızla hafifletemezsiniz.Arda’yı son dakika maça alıp neyin yaygarasını yapıyorsunuz ben anlamıyorum, Fenerbahçe’nin kötü oynadığı ve bu skoru hakettiği Arda’nın girişi ile canlanan takımdan belli oluyor. Arda gibi bir yeteneği ilk 11de oynatmayan takım neyin şampiyonluğunu bekliyor anlamıyorum. Hakemde sıkıntı yok topçularınız topları dağlara taşlara atıyor
Abi maçı izledin mi Mert hakanın attığı golde el var mıArda’yı son dakika maça alıp neyin yaygarasını yapıyorsunuz ben anlamıyorum, Fenerbahçe’nin kötü oynadığı ve bu skoru hakettiği Arda’nın girişi ile canlanan takımdan belli oluyor. Arda gibi bir yeteneği ilk 11de oynatmayan takım neyin şampiyonluğunu bekliyor anlamıyorum. Hakemde sıkıntı yok topçularınız topları dağlara taşlara atıyor