tek farkla maç kazanılmıyor bu? Maçı kazanmak için handikap ve ya üstü mü olması lazım? Fena halde kafayı yemişsiniz haberiniz yoksence umurlarında mı? 10 maçın 7sini tek fark ile (son dakika, kırmızı kart, penaltı, kendi kalesine) şeklinde kazanan adamlar ne konuşuyorsunuz çok mu iyi oynadınız diyorlar.
biraz ağır olur musun hakaret etme.ADS'yi büyük yazacaksın ulan köpek herif!
Dostum çok güzel açıklama tebrik ediyorumGalatasaraylı olarak hatalı kararlar verdi. Bu ilk değil son da olmayacak maalesef. Bütün takımların taraftarları holiganlığı bırakıp ne zaman objektif olursa o zaman düzlüğe çıkarız. Herkes kendi çıkarına göre konuşursa bu düzen maalesef devam eder.
olsun ama yeter ki hakkıyla olsun. hakkıyla olsun demekten kastım hakemlerin bugün ki gibi facialarıyla olmasın şuanda bi sistem oturttu gidiyo hep böyle devam etsin seyir zevki versin ben gs maçlarını da seyrediyorum ligimizin kalitesi artsın. hakemler oyuna dahil olmasın. her takım için diyorum bunu. pl özet izlerken sinir stres kalmıyo bizimkinde zevkine maç izliyoruz iyice deliriyoruz arkadaş!Artık anladikki bu sene gs şampiyon.
kimseyle tartışmam ve bi sonuca ulaşmam gerekmiyor amacım da o değil zaten. saçma ve yanlış konuşuyorsun, taraflısın, insanlar üzgün ve sinirli. siz üstüne daha çok can sıkıyorsun'uz. Burası senin forumun ben burada yanlış anlaşılmadan sizin yanlışınızı belirtip bakıyorum şimdi işime. biraz ahlaklı düşünen anlar.sen kimsin dostum beni fırçalayacaksın? tartışmayı bile beceremiyorsun bak işine
Aynen katılıyorum.olsun ama yeter ki hakkıyla olsun. hakkıyla olsun demekten kastım hakemlerin bugün ki gibi facialarıyla olmasın şuanda bi sistem oturttu gidiyo hep böyle devam etsin seyir zevki versin ben gs maçlarını da seyrediyorum ligimizin kalitesi artsın. hakemler oyuna dahil olmasın. her takım için diyorum bunu. pl özet izlerken sinir stres kalmıyo bizimkinde zevkine maç izliyoruz iyice deliriyoruz arkadaş!
Ben bir haktan daha fazlasını görüyorumolsun ama yeter ki hakkıyla olsun.
Hocam tamam hadi bunları saymayalım samete yapılan faul değil mi Altay topu oyuna sokarken onyekuru eline tekme atıyor faul çalıyor kart yok normalde kartlık pozisyon 90+9 zajc a faul yapılıyor gözünün önünde gözüyle görüyor düdük bile çalmıyor normal şartlarda frikikHocam Batshuayi'nin pozisyonu yukarıda yazdım zaten, penaltı verilmemeli. Çifte standart olur.
İptal olan gol de burada.
Başka hangi pozisyonlar var hocam itiraz ettiğiniz? Adana'nın penaltı net zaten, ona itiraz eden gitsin voleybol izlesin.
kazanılıyor işte. benim de bahsettiğim o. ama ne okuduğunuzu anlamamışsınız yine.tek farkla maç kazanılmıyor bu? Maçı kazanmak için handikap ve ya üstü mü olması lazım? Fena halde kafayı yemişsiniz haberiniz yok
Lig de en fazla penaltı alan takımsınız. Tek farklı maçlara gelirsen onlar galibiyet değil mi yani? Çoğunda baskın, iyi bir oyun ortaya koyduk. Lige kötü başlama sebebimiz fikstür dezavantajıydı ve takımın alışma süreciydi. Zor geçen maçların çoğu o dönemde. Kırmızı kart pozisyonlarına bakarsan hepsi doğru kart. Sivas maçından başka maça etki eden GALATASARAY lehine bir karar hatırlamıyorum. Bize göre hava hoş. Ali Koç ne de olsa çıkar bir açıklama yapar koyun gibi kanarsınız, sonra bir daha seçersiniz. Sonra şampiyon olamayınca hakem diye ağlarsınız, alıştık.sence umurlarında mı? 10 maçın 7sini tek fark ile (son dakika, kırmızı kart, penaltı, kendi kalesine) şeklinde kazanan adamlar ne konuşuyorsunuz çok mu iyi oynadınız diyorlar.