TahaCel
80+ Gold
Dahası
Jesus bu konuda haksız evet maç çok güzel başladı bol bol pozisyonlar izledik her iki takımda çok gayretli hırslı oynadı maç hakem tarafından katledilmese çok güzel bir maç izleyecektik maç gene 1-1 bitse eyw sıkıntı yok ama öyle olmadı maçı izledin mi abi bilmiyorum ama pozisyonları görmedin heralde kaç tane penaltı verilmedi kart desen sadece fenerbahçe lehine çıkıyor çıkan kartlar doğru fenerbahçeye penaltıda doğru ama onlara karşı ne kart nede penaltılarımız verilmedi altay oyuna topu sokarken onyekuru eline tekme atıyor hakem faul veriyor kart göstermiyor normal şartlarda sarı kart isterse şampiyon olamayalım geçtim ama alnımızın akıyla olamayalım hakem veya başka etkenler yüzünden değil.Arda’yı son dakika maça alıp neyin yaygarasını yapıyorsunuz ben anlamıyorum, Fenerbahçe’nin kötü oynadığı ve bu skoru hakettiği Arda’nın girişi ile canlanan takımdan belli oluyor. Arda gibi bir yeteneği ilk 11de oynatmayan takım neyin şampiyonluğunu bekliyor anlamıyorum. Hakemde sıkıntı yok topçularınız topları dağlara taşlara atıyor
Benim galatasaraya yapılan eyyamlara da bir şey dediğim yok Adalet her takım için gerekli sadece fenerbahçe için yok. Benim düşüncelerim bunlar