Maç zaten 2-11-1 bitecek ilk fener atacak sonra bjk
maç 8 de zannediyodum 2-2 bitsin mademMaç zaten 2-1
Temel İçgüdü demek istedin sanırımtemel Xd
Umarım Fenerbahçe kaybeder. Bu kötü Fenerbahçe taraftarına yenilgi serisi lazım.
Vitoru gönderip gündeme Bilic, Kenan Koçak, İsmail Kartal almak ne? Zaten şampiyonluktan olduk diyorlar o zaman devam edin hocayla da seneye temeli kursun. Ne kadar kara cahil taraftar işte bu yüzden kaybetmesini istiyorum Fenerin.
Fenerbahçe rakibe daha az pozisyonu verip daha fazla rakip ceza sahasına geçerse 3.golü bulur ve maçı kazanabilir@XxSlayerxX
Bence 2-1 biter ama kim alır bilmiyorum
Penaltı net, kol açık ve kol topa net temas ediyor.fenerin ilk yarıyı kartsız bitirdiğine şaşmamak elde değil net 2 sarısı olmalıydı bence,penaltının doğruluğu tartışılır yani ben fenerliyimde bir derbi maçındada hakem konuşmayalım be ! Bjk böyle devam ederse skor 2-2 olur.
Josef'in golünden önce batshuayi'nin pozisyonunda el varmı? ben tam göremedim.Penaltı net, kol açık ve kol topa net temas ediyor.
kolun açık olduğunu farkettim ama topa müdaheleden çok çarpıyor gibi geldi bana çıkıp penaltı var dersen bir şey diyemem ama bence gri bir pozisyon.Penaltı net, kol açık ve kol topa net temas ediyor.
O pozisyona dikkat edemedim. O yüzden bişey diyemem.Josef'in golünden önce batshuayi'nin pozisyonunda el varmı? ben tam göremedim.
Deplasmandayız. Skor ya 2-2 ya da böyle biter.2-1 beşiktaş.
Varsa daha iyi önerin söyler misin? Bilgileneyim.