Neler Yeni

Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisi

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Abdullah Avcı geçen sene ortasında geldi ve devam ettirdiler ama Fenerbahçede Vitor kovulduktan sonra gelecek kişi %90 Türk olacak ve sene sonu o kişiyle aralar ayrılacak ve tekrardan yeni teknik direktör olacaklar. Ali Koç'un planı bu şekilde.
Sen şimdi Vitoru gönderip düzgün hoca getirmezsen sonra sene sonu yine hoca ararsan çok beklersin şampiyonluk. 😉

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
enes dinler
Abdullah Avcı geçen sene ortasında geldi ve devam ettirdiler ama Fenerbahçede Vitor kovulduktan sonra gelecek kişi %90 Türk olacak ve sene sonu o kişiyle aralar ayrılacak ve tekrardan yeni teknik direktör olacaklar. Ali Koç'un planı bu şekilde.
Sen şimdi Vitoru gönderip düzgün hoca getirmezsen sonra sene sonu yine hoca ararsan çok beklersin şampiyonluk. 😉
Xd

Tre-x

80+ Silver
@XxSlayerxX
Bence 2-1 biter ama kim alır bilmiyorum

NespaY

80+ Silver
3-1 fener alcak diyorum ali koç ne zaman istifa etçek diyede bekliyorum.
Yemin ediyorum anlamıyorum sizi ya kazanınca çok yaşa Ali Koç kaybedince kahretsin istifa ali koç olmuyor knk böyle adam daha napsın yani adam forvet olarak oyuna girip 50 gol atsa gene size yaranamayacak.(Fenerbahçeliyim)

Wøx1N

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Ahmet Emin KUL
1-0 şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:

1-1 oldu

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Metin dal
3-2 biter

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege
Yemin ediyorum anlamıyorum sizi ya kazanınca çok yaşa Ali Koç kaybedince kahretsin istifa ali koç olmuyor knk böyle adam daha napsın yani adam forvet olarak oyuna girip 50 gol atsa gene size yaranamayacak.(Fenerbahçeliyim)
ben aziz yıldırım farken ali koçun hiç bir şey yapamayağını biliyordum neden dersen bu adam futboldan anlıyan adam deyil sende biliyorsun bu adam para babası sadece destekçi olur transferlerde yönetim karar verir ali koçta parayı vermek zorunda ali koçun tek başarısı perrottiyi getirip elinde tutmaktır ali koç geldiğinde yenilmediğimiz bütün takımlara yenilir olduk koskaca fenerbahçe galatasaraya nasıl yenilebilir ya evinde şakamı bu ya aziz yıldırım gittiğinden beri lig geriledi kim var allahsen fenerbahçede ya 1 tane heyecanlandıran oyuncu yok benim tarafımca perotti vardı oda gitti hiç bir zaman ali koçu desteklemedim. ve aziz yıldırım hapisteyken o ali koç dediğiniz adam galatasaraya kupa kaldırttı. aziz yıldırım o stadı iyiki yakmadı.

Wøx1N

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Ahmet Emin KUL
2-1 oldu

NespaY

80+ Silver
ben aziz yıldırım farken ali koçun hiç bir şey yapamayağını biliyordum neden dersen bu adam futboldan anlıyan adam deyil sende biliyorsun bu adam para babası sadece destekçi olur transferlerde yönetim karar verir ali koçta parayı vermek zorunda ali koçun tek başarısı perrottiyi getirip elinde tutmaktır ali koç geldiğinde yenilmediğimiz bütün takımlara yenilir olduk koskaca fenerbahçe galatasaraya nasıl yenilebilir ya evinde şakamı bu ya aziz yıldırım gittiğinden beri lig geriledi kim var allahsen fenerbahçede ya 1 tane heyecanlandıran oyuncu yok benim tarafımca perotti vardı oda gitti hiç bir zaman ali koçu desteklemedim. ve aziz yıldırım hapisteyken o ali koç dediğiniz adam galatasaraya kupa kaldırttı. aziz yıldırım o stadı iyiki yakmadı.
Aziz'in değerini bilemediğimiz doğru fakat Aziz yıldırım istifa diyen gene bizdik.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Neden szalai sol kanat bek oynayıp novak stp oynuyor?
ben onu anlamadım.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege
Aziz'in değerini bilemediğimiz doğru fakat Aziz yıldırım istifa diyen gene bizdik.
hocam aziz yıldırımın gitmesi bana çok koydu 2 gün ağlamışımdır videolarını izliyerek hiç gitmesini istemedim takımı çok kötü borca soktu ama hiç bir zaman fenerbahçeyi bırakmak istmedi. doğru şampiyon yapamıyordu ama kendi şahsımca yaptığı transferler beni çok heyecanandırıyordu van persie nani meireleş markovic ve dahasını sende biliyorsun van persie gelmez nereye geliyor derdim elim ayağım titredi gelince demem o ki ali koçu sevmeme durumum çok kötü transferler yapıyor çok gereksiz oyunculara para veriyor. ve galatasaraya karşı 22 yıldır yenilmeyen takım hala devam ettirebilirdi o seriyi. kupa kaldırması çok zoruma gitti hiç beklemezdim şok olmuştum. ve bu takıma yeni hocanın gelmesinin faydası olcağını sanmıyorum açık ara trabzon şampiyon bu sene.

Top Bottom