Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Maç günü burada mısın?Mesut Özil 2 asit 1 gol yazıyorum buraya
Maç günü burada mısın?Mesut Özil 2 asit 1 gol yazıyorum buraya
Hakemler hakkında en son konuşması gereken taraf fenerbahçedir hala nasıl hakemlere laf atabiliyorlar anlamıyorum bu kadar yüzsüz olmamalılar ya.Usta hakem yaw, yoksa yenerdik deme de.
Not: Sataşma değil.
O kadar da değil. Muslera var kalede adam hile gibi.Mesut Özil 2 asit 1 gol yazıyorum buraya
Ben öyle birşeye saklanmam sadece takımımı destekliyorumUsta hakem yaw, yoksa yenerdik deme de.
Not: Sataşma değil.
Ya sabır ya sabır.Ben nerde saldırgan bir söz kullandım .
burada fikrimi belirtmişim. Kendine ne benim fikrimden?Başakşehir kadrosunda ilk yarı forvetsiz oynadık.
Eğer o kadroya forvet monte edilir, hakem maça karışmaz ve biraz da şanslı olursak 3 4 tane sallarız gibi.
hemen bunu yazıyor.Hiç güleceğim yoktu gerçekten 3 4 ne
İşte bu düpedüz kavga çıkaracak bir cümle.penaltı jokeri ve hakem jokeri olmazsa fener alamaz arkadaşlar kendinizi kandırmayın![]()
Fazla oluyosun haddini bil sana burda hakaret eden kimse olmadıÖnce konuşmayı öğren sonra konuşursun. Konuşacağım*
Abi takımımızi da mi desteklemicezFenerli biri olarak söylüyorum, ya yenilirsek?
Sen kimsin de benle uğraşacaksın.Tamam sizsiniz .Sizin gibilerle uğraşılmaz
Ben uyardım sadece.Ben öyle bir şeye saklanmam sadece takımımı destekliyorum.
Destekleme hakkın var elbet ama yeneceğimizden çok emin gibisinFazla oluyosun haddini bil sana burda hakaret eden kimse olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abi takımımızi da mi desteklemicez
Dostum ben gülme emojisi atmış geçmişim.Ben kendi fikrimi söylediğimde sen de gülmüştün. O zaman sende bana saldırma.
Bu saldırı değildir arkadaş 3 4 gol böyle bir maçta sadece 1 takım için fazla diyor.
Evet ben fazlayım, haddimi biliyorum. Sende rütbeni bilFazla oluyosun haddini bil sana burda hakaret eden kimse olmadı