FENERBAHÇE NEYİ YANLIŞ YAPTI.

qwoxs25

80+
Reaksiyon skoru
98
Artık gerçekten bıktım. Tam diyosun amrabat, attı 3dk sonra top ağlarında. Golü yemeden 2-3 saniye önce inşallah yemeyiz demiştim.
Fenerbahçe neyi yanlış yapıyo anlamıyorum. Kanat şart bu takıma o apaçık ortada. Ama onun dışında 2.yarıda oyunsal anlamda üstündük ama gene olmadı.

Fenerbahçe neyi yanlış yapıyor.

Artık gerçekten bıktım. Tam diyosun amrabat, attı 3dk sonra top ağlarında. Golü yemeden 2-3 saniye önce inşallah yemeyiz demiştim.
Fenerbahçe neyi yanlış yapıyo anlamıyorum. Kanat şart bu takıma o apaçık ortada. Ama onun dışında 2.yarıda oyunsal anlamda üstündük ama gene olmadı.

Transferler çok geç kaldı amrabatı isteyen yok takımda ama orta saha almıyor ali koç. Bir de bence duran 11 başlamalıydı.

TEK SEBEBİ ALİ KOÇ.

Transferler çok geç kaldı amrabatı isteyen yok takımda ama orta saha almıyor ali koç. Bir de bence duran 11 başlamalıydı.
transferler gerçekten çok geç kaldı. Ve bencede dediğin gibi duran net 11 başlamalıydı. Duran girdikten sonra geriden topda çıkardı, araya koşuda yaptı, pozisyonda yarattı. Zaten sana en-nessyri yi oynatma diyen yok oyna 3-5-2 tüm kadrodan verim al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TEK SEBEBİ ALİ KOÇ.
tek sebep değilde en büyük sebep

Ali Koçu Başkan Seçmeleri

Ali Koç başkanımız hiç ayrılmaz umarım ❤️💛

Alikoçistifaetmesinşqmpiyongs

İcardibamya>Ali koç#http

Neyse otistikliği bırakayımda futbolu detaylı bilmem ama Ali koç nerede olursa o zaman hep kayıp oluyor o yüzden Ali koçu amed spora gönderin fazla yabancılık çekmez sonuçta ikiside kaybediyor

Sırf adam zengin diye, yakışıklı diye kıskanıyorsunuz ali başkanımı tamam iyi gitmiyor ama düzelemeyecek diye bir şey yok 3-4 yıl daha sabır lazım
emeksiz yemek olmaz <3

Ali Koç gibi Futbol'un F'inden anlamayan bir adamı Kulüp başkanı yaparsanız hep böyle sonuçlanır.

Fenerbahçe neyi doğru yaptı-yapıyor diye sormalısın bence :)

tamam ali koç en büyük neden ama ali koçun tarafından baktığımızda adam yapılacak her şeyi yaptı morinho bile getirdi yine olmuyor yıllardır her sezon 40-50m transfer yapıyor yine olmuyo takımın üstünde büyü falan olabilir :) Aziz Yıldırım gelse ne yapabilir çok merak ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,900
Üyeler
184,073
Son üye
ali.arslan
Geri