Bu taraftar zekasız işte. Al burada da var hakem diye zırlıyor.
Sen kim min jae satıyorsun. Kim as stoper onun yerine hadi szalai var. Abicim as sağ stopere flamengonun 4.topçusunu getiriyorsun. Dalga mı geçiyor ne yapıyor bu herif? Oynsttığı sisteme bak.
4-1-3-2 bre hoca tek orta saha ile ne başaracan? Kiev ve slovacko maçında oynattığı taktiği oynatmadı bile.
Peres alıyor. Tırları, bir şey bilmezleri topladı. Ağlasınlar dursunlar. Ben fenerin haline gülerim geçerim. Football manager açarım feneri şampiyon yaparım keyfime bakarım.
Hayır diyelim ki ortasahayı tek bırakıcaksın, o yalnız kalıcak adam Arao mu gerçekten? Ya onun yerine tek kalınca sırıtmayacak adam alıcaktın ya da geçen sezondan bildiklerini oynat bu kadar basit ya. Adam geçen sezonun ortasahasını katletti cidden
Min Jae'yi satıyorsun eyvallah, zaten serbest kalma bedeli var ve oyuncu gitmek istedikten sonra tutamazsın yani yapacak bir şey yok. Ama Min Jae gibi adam yerine aldığın stoper bile değil STOPERLER. Ayrıca kadroda hala Lemos Tisserand Caulker gibi isimler varken. Ve en kötüsü de bu 3 oyuncunun gustavo henrique den iyi futbolcu olması
Hayır Luan Peres ne alaka? Szalai gitmeyecekse ne alaka abi ben sorarım sana jesus. Hadi Szalai'yi satıcaksın diyelim onun için aldın, Luan Peresle Szalai bir oyuncu mu cidden? Yani sol bek yedeklemek için aldın diyorum iyimser bakarak, adam 3 lu sistemde yapmış bu işi 4 lude adı bile geçmemişki
Jesusu tanıyoruz genç oyuncu alayım parlatıyım kafasında bir adam değil ama gerçekten çok yazık.
İsmail kartalı mumla ararız biz.