Sir Cem T-oker
80+ Gold
sadece MERT HAKAN varPtt 1.lig maçı gibiydi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kimin ne yaptığı belli değil.
Savunma yok.
Ortasaha yok.
sadece MERT HAKAN varPtt 1.lig maçı gibiydi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kimin ne yaptığı belli değil.
Savunma yok.
Ortasaha yok.
tff ve hakemlerin sayesinde oldu bırakın bu ayaklarıBu maçın herhangi bir önemi var mı? Şampiyon Trabzonspor olmadı mı?
Fanatik boşlar için önemli. Hayat meselesi.Bu maçın herhangi bir önemi var mı? Şampiyon Trabzonspor olmadı mı?
Fenerbahçe için var.Bu maçın herhangi bir önemi var mı? Şampiyon Trabzonspor olmadı mı?
Fanatik boşlar için önemli. Hayat meselesi.
İkisi için de önemli, Avrupa yolunda çok önemli maçlar...Bu maçın herhangi bir önemi var mı? Şampiyon Trabzonspor olmadı mı?
Dakika kaçta irfanın kafasına yabancı madde atıldı ? 3 dakikada ne yaptı da kışkırttı acaba ?fenerbahçeli oyuncular taraftarı kışkırtırsa atarlar tabi, el var penaltı vermemesi mi gerekiyor kendi bakış açından bakma olaya objektif ol a
kusura bakma ama Rıdvan olsun emirhan olsun çok çirkef futbolcular. emirhan kendini yerden yere atıp rol yapmaktan baska ne yapti?Emirhan ı izlemesi çok keyifliydi
Sanırım Beşiktaşlı olduğumu düşündün. Futbol takip etmiyorum zaten eğer anlattığınız gibi saçmalıklar yaşanıyorsa pek de takip edilesi bir lig değildir.tff ve hakemlerin sayesinde oldu bırakın bu ayakları
emirhan güzel oynadı ama rıdvana bir şey diyemem.kusura bakma ama Rıdvan olsun emirhan olsun çok çirkef futbolcular. emirhan kendini yerden yere atıp rol yapmaktan baska ne yapti?
essek novak olmasa maç sıfır sıfırdi biraz heyecan kattı maça en azindanemirhan güzel oynadı ama rıdvana bir şey diyemem.
Ben ortaya söyledim ts şampiyon olmuştur diye söyledimSanırım Beşiktaşlı olduğumu düşündün. Futbol takip etmiyorum zaten eğer anlattığınız gibi saçmalıklar yaşanıyorsa pek de takip edilesi bir lig değildir.