Neler Yeni

FenerBahçe vs GalataSaray

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
ali palabıyığada güvenmiyorum
Şahsen ben Türkiye'deki hiçbir hakeme güvenmiyorum. Ali Palabıyık 2 sene önce Galatasaray'ı nasıl doğramıştı hatırlıyor musun? VAR'a bile gitmedi golden sonra.

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Şahsen ben Türkiye'deki hiçbir hakeme güvenmiyorum. Ali Palabıyık 2 sene önce Galatasaray'ı nasıl doğramıştı hatırlıyor musun? VAR'a bile gitmedi golden sonra.
fb trabzon maçındada öyleydi sörloth kafa vurdu top dışarı çıktı corner verdi ordan gol yedik
Mesaj otomatik birleştirildi:

jailsonun 2.golü attığı zman mı?

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
fb trabzon maçındada öyleydi sörloth kafa vurdu top dışarı çıktı corner verdi ordan gol yedik
Geçen sene Trabzon'u öyle böyle kollamadılar zaten. Ona rağmen şampiyon olamadılar bir de.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
peki derbide kavga çıkarmı çıkarsa kim ile kim kavga eder
Mesaj otomatik birleştirildi:

valenciadan sonra mı?
net fenere santrafor gelirse alır gelmezse berabere kavga çıkarsa lemos arda veya lemos belhanda lemos kesin ama yeni volkan olacak o

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Geçen sene Trabzon'u öyle böyle kollamadılar zaten. Ona rağmen şampiyon olamadılar bir de.
napcan o da onların akılsızlığı kollanmak var kollanmak var bu ultra mega kollanmak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,044
Üyeler
167,041
Son üye
ceyaga
Top Bottom