oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
fb gs derbisini izleyen bjk ve trabzonlular
fb gs derbisini izleyen bjk ve trabzonlular
Aynen öyle MHK yine şaşırtmadı.O zaman Fb 12 kişi.
Hayır.Futbol işi bir tek bana mı boş geliyor?
Boş iş ama seviyorum nedense :dFutbol işi bir tek bana mı boş geliyor?
Şahsen ben Türkiye'deki hiçbir hakeme güvenmiyorum. Ali Palabıyık 2 sene önce Galatasaray'ı nasıl doğramıştı hatırlıyor musun? VAR'a bile gitmedi golden sonra.ali palabıyığada güvenmiyorum
fb trabzon maçındada öyleydi sörloth kafa vurdu top dışarı çıktı corner verdi ordan gol yedikŞahsen ben Türkiye'deki hiçbir hakeme güvenmiyorum. Ali Palabıyık 2 sene önce Galatasaray'ı nasıl doğramıştı hatırlıyor musun? VAR'a bile gitmedi golden sonra.
jailsonun 2.golü attığı zman mı?Şahsen ben Türkiye'deki hiçbir hakeme güvenmiyorum. Ali Palabıyık 2 sene önce Galatasaray'ı nasıl doğramıştı hatırlıyor musun? VAR'a bile gitmedi golden sonra.
Geçen sene Trabzon'u öyle böyle kollamadılar zaten. Ona rağmen şampiyon olamadılar bir de.fb trabzon maçındada öyleydi sörloth kafa vurdu top dışarı çıktı corner verdi ordan gol yedik
net fenere santrafor gelirse alır gelmezse berabere kavga çıkarsa lemos arda veya lemos belhanda lemos kesin ama yeni volkan olacak opeki derbide kavga çıkarmı çıkarsa kim ile kim kavga eder
Mesaj otomatik birleştirildi:
valenciadan sonra mı?
Yok, Eljif'in golü. Golden önce serbest vuruş vardı, vermedi.jailsonun 2.golü attığı zman mı?
Paris Saint-Germainhangi takımlısınız
napcan o da onların akılsızlığı kollanmak var kollanmak var bu ultra mega kollanmakGeçen sene Trabzon'u öyle böyle kollamadılar zaten. Ona rağmen şampiyon olamadılar bir de.