Neler Yeni

⚽ Fenerbahçe yenilmezlik rekoru kırılıyor 2-3 Trabzonspor ⚽

şahin doğan

80+ Platinum

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
bak biraz objektif ol hakem istese 3 penaltı da verirdi 3-3 te biterdi ama trabzon şansa geldi tıklattı 2 tane
Objektif? Trabzonun golü iptal oldu kafa golü pozisyonda hiç bir şey yok Fenerbahçe'nin oyunculara kendini yere atıyor tak penaltı Tadic ilkini atıyor ikincisinde kaçırıyor Penaltıyı tekrarlatıyor? Bunun neresi objektiflik :DDDDD

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
2 tarafa da saçma sapan kararlar verip galatasarayın saçma sapan hile hurdayla aldığı maçları gizleyen zorbay küçükü tebrik ederim. Plan güzel işledi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikincisinde kaçırıyor Penaltıyı tekrarlatıyor? Bunun neresi objektiflik :DDDDD
Sen kural bilmiyon mu? Oyuncu ceza sahasına penaltı kullanılmadan giriyor. Bir oyuncu penaltı sahasına penaltı kullanılmadan girerse tekrarlanır. İşinize gelmeyince kuralları mı unutuyonuz? Sorsan objektifim der. Yersen

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,062
İsim
.
O değil de 19 maç GG
Şimdi arka arkaya 20 maç lazım

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
2 tarafa da saçma sapan kararlar verip galatasarayın saçma sapan hile hurdayla aldığı maçları gizleyen zorbay küçükü tebrik ederim. Plan güzel işledi.

Sen kural bilmiyon mu? Oyuncu ceza sahasına penaltı kullanılmadan giriyor. Bir oyuncu penaltı sahasına penaltı kullanılmadan girerse tekrarlanır. İşinize gelmeyince kuralları mı unutuyonuz? Sorsan objektifim der. Yersen
Dua edin hakem sizi kurtardı da maç 5 6-0 bitmedi :D ben bu kadar kirli bir oyun görmedim

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dua edin hakem sizi kurtardı da maç 5 6-0 bitmedi :D ben bu kadar kirli bir oyun görmedim
Mesajıma cevap verememen şaka mı? Ezikliğinin göstergesi bu işte.

Derdin futbol konuşmak değil. Fenerbahçeyi boklamak ve toxiclik üstüne daha kural bilmiyor penaltı tekrarına laf söylüyor. Cevap verince de alakasız bir mesajla dönüş sağlıyor.

Süt iyi güzel kafa yapıyor minik berkeye.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

Derdin futbol konuşmak değil. Fenerbahçeyi boklamak ve toxiclik üstüne daha kural bilmiyor penaltı tekrarına laf söylüyor. Cevap verince de alakasız bir mesajla dönüş sağlıyor.
Derdim futbol konuşmak ve bu Trabzonun doğrandığına eşittir eğer bunu kabul edemiyorsan ve böyle bir şeyi kabullenemiyorsan bırak futbol izleme git tenis izle senin için daha yararlı bence :D Bir de sana neden laf yetiştireyim ki hakem yardımıyla 2 gol atmışsınız bir de bununla ilgili seninle tartışmamı yapayım

Süt iyi güzel kafa yapıyor minik berkeye.
Hadi basketbola abicim hadi QWEJMLKNWQENLŞJKWQN KJLŞMENKLQWENMLKQE

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Derdim futbol konuşmak ve bu Trabzonun doğrandığına eşittir eğer bunu kabul edemiyorsan ve böyle bir şeyi kabullenemiyorsan bırak futbol izleme git tenis izle senin için daha yararlı bence :D Bir de sana neden laf yetiştireyim ki hakem yardımıyla 2 gol atmışsınız bir de bununla ilgili seninle tartışmamı yapayım
Hala cevabıma doğru cevabı veremiyor.

Harcın olmadığı, kuralını bilmediğin sporu izleme bebiş berke.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
İşte diyorum amacın konuşmak değil toxiclik.

Cevap versem moderasyon bana ban atacak senin baltacılığına değil ki.
Ben baltacılık yapmıyorum doğruları söylüyorum ve sen çıldırıyorsun yarın kalktığında anlarsın dediğimi.
Ben çocukluk değil olgun bir birey gibi davranıyorum sen çocuklaşıyorsun bana velet falan diyorsun :D
Neyse iyi geceler belki uykunda şampiyon olduğunuzu falan hayal edersin bu oyunla :)

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ben baltacılık yapmıyorum doğruları söylüyorum ve sen çıldırıyorsun yarın kalktığında anlarsın dediğimi.
Ben çocukluk değil olgun bir birey gibi davranıyorum sen çocuklaşıyorsun bana velet falan diyorsun :D
Neyse iyi geceler belki uykunda şampiyon olduğunuzu falan hayal edersin bu oyunla :)
Sana üzülüyorum başka bir şey diyemeyeceğim. Olgunlukla karşılamaya çalıştıkça saçma sapan ve beni tahrik etmeye çalışırcasına karşılık verdin ve ben de buna karşılık verdim ama artık daha fazla veremeyeceğim. Çünkü buna değmezsin.

Top Bottom