AliMert37
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,447
Yaparlar yaparlar sonra da mala yatarlarKafes içinde vurulmuş kuşlu forma yapmışlardı bunlar hep böyle efendilikten bir haberler.

Yaparlar yaparlar sonra da mala yatarlarKafes içinde vurulmuş kuşlu forma yapmışlardı bunlar hep böyle efendilikten bir haberler.
Konuyu buraya getirmekte baya uğraştın. Mağduriyeti nasıl çaktı yine ama.Öyle zannetmiyorum boş takımın boş tarafarının daha öncesinde de yaptığı şeyleri söylüyorum. Otobuş kurşunlandığında dalga geçen takım olduğunuzu da unutmayın
Bu olay üzerine özür bile dilemediniz bu kadar kötü bir takımsınız.Konuyu buraya getirmekte baya uğraştın. Mağduriyeti nasıl çaktı yine ama.
Sen boş yapmaya devam knk aynen mağduriyeti çaktım. Sezon sonu da çakacazKonuyu buraya getirmekte baya uğraştın. Mağduriyeti nasıl çaktı yine ama.
Konudan konuya. Fazla zorlamasan iyi olur. Devreler yanmasın fazla voltajdan.Sen boş yapmaya devam knk aynen mağduriyeti çaktım. Sezon sonu da çakacaz
Tamam apiKonudan konuya. Fazla zorlamasan iyi olur. Devreler yanmasın fazla voltajdan.
süzüluyor birazAdam uçuyor mu ben mi yanlış gördüm
haha güzel kardeşim madem bekleyecek vursaydı biraz daha az tekmelemişler ne de olsa sporcu bunlar dimi. İçerde soyunma odaları yok. kapalı bir mekana girip polis girişleri kapatıp koruyamıyor dimi. sahanın ortasında bekleyip gelenleri indirecekler dimiSahaya taraftar atlayacak benim takımımda dayak yemeyi mi bekleyecek. Hangi takımlı olduğunu söylemeden anladım![]()
Koruyabilseydi sahaya inmelerine izin vermezdi demi güzel kardeşimsüzüluyor biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
haha güzel kardeşim madem bekleyecek vursaydı biraz daha az tekmelemişler ne de olsa sporcu bunlar dimi. İçerde soyunma odaları yok. kapalı bir mekana girip polis girişleri kapatıp koruyamıyor dimi. sahanın ortasında bekleyip gelenleri indirecekler dimi![]()
bu cümleden ne kadar cahil oldugun belli. koca staddan milletin atlamasını önlemek = 2 girişi olan yeri korumak....Koruyabilseydi sahaya inmelerine izin vermezdi demi güzel kardeşim![]()
Bu formunda en zeki sizsiniz zaten. Hiç ***** birine rastlamadım bendebu cümleden ne kadar cahil oldugun belli. koca staddan milletin atlamasını önlemek = 2 girişi olan yeri korumak....