Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe

senin yorumlarına göre tedavi alması gereken kişi sensin ama neyse :D
tabii ki katkısı yok, sadece beşiktaşlıysan bi duruşun olacak bir fikrin olacak. ama sizin camia da o yok sadece. bunu anlamanız için daha kaç kere 30-40puan fark yemeniz gerekiyor acaba Allah bilir. Yine de durumunuz zor Allah sabır versin o kadro kalitesinden nasıl fenerle galatasarayın seviyesine geleceksiniz kaç yıl sürer acaba. Sadece oranız buranız ayrı oynuyor tepkim ona. Yoksa fanatiklik bir şey yok.
hala futbol diyor ben bunla tartışamamda elemanın seviyesi şöyle bir şey

dostum sen futbolunla ilgilenmeye devam et beynini ye bitir bak bu dediklerimi ileride anlarsın belki ama geç olacak pişman olacaksın.

Hayatının merkezine Futbolu koyup aklın fikrin sadece futbol olursa canın çok yanacak :ROFLMAO:

hala futbol diyor ben bunla tartışamamda elemanın seviyesi şöyle bir şey

dostum sen futbolunla ilgilenmeye devam et beynini ye bitir bak bu dediklerimi ileride anlarsın belki ama geç olacak pişman olacaksın.

Hayatının merkezine Futbolu koyup aklın fikrin sadece futbol olursa canın çok yanacak :ROFLMAO:
Hayatımın merkezine futbolu koysam kafamda bir tel saç kalmazdı fenerliyim dostum. Madem anlamıyorsun futboldan yorum yapmayacaksın. Sana göre değil belliki bu spor, ha bundan sonra da gideyim maç izliyim takip edeyim falan deme sakın çok dalga geçerler senle. Otur voleybol mu basketbol mu kendine uygun bir spor bul :D

Hakem rezaletti evet. Tüm yorumcular 2 penaltı var diyor Fenerli olarak ilkinin penaltıyla uzaktan yakından alakası yok. 2. si çok net penaltı mesela bi en azından 5 saniye varı dinliyorum diyemiyor direkt taçı kullandırıp geçiyor. Karşı karşıya pozisyonda elini koymayı geç kuvvette uyguluyor koşan adama üflesen dengesi bozulur nasl kırmızı + penaltı olmaz mesela :D Açıkcası fenerliyim ama objektif olmaya çalışıyorum. Oosterwoldenin sarısı dışında maçın beşiktaş adına hiç bir hakem hatası yoktu. Ancak 75 den sonra saçma sapan faullerle feneri kesmeye çalışması, ersini o kadar zaman geçirmesine rağmen sarıyı geç uyarmaya bile gelmemesi, son dakikadaki penaltı pozisyonu. Evet gerçekten rezil bir hakemdi, ama fenerbahçe adına :D
öncelikle, yazı biçimin olsun tavırların olsun birazcık tuhaf geldi, dostum. sakinleşmeni öneririm.

İlkinin penaltı olmadığını ben de düşünüyorum, alakası yok. Ama 2. pozisyonda kesin bir penaltı var, zaten katılıyorum. Objektif bakmaya çalışıyorsun, evet, ama bunu biraz fazla taşkın davranarak yapıyorsun.

Hakem genel olarak maçın seyir zevkinin içine ettiğini düşünüyorum. Vücut dili olsun, tavırları olsun bayağı kötüydü.

Ersin'in zaman geçirmelerini diyorsun da, Ederson'un son dk'larda yapmış olduğu zaman geçirmeler de aynıydı, çok fark yoktu. Sadece Fenerbahçe adına rezil değil, genel maç içerisinde rezildi hakem.

Hayatımın merkezine futbolu koysam kafamda bir tel saç kalmazdı fenerliyim dostum. Madem anlamıyorsun futboldan yorum yapmayacaksın. Sana göre değil belliki bu spor, ha bundan sonra da gideyim maç izliyim takip edeyim falan deme sakın çok dalga geçerler senle. Otur voleybol mu basketbol mu kendine uygun bir spor bul :D
belli hayatının merkenize koymamışmış :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: lan sinirden ne yazdığını bile bilmiyorsun tedavilik duruma gelmişsin hala fanatik değilim falan fistan ... Bu ülkenin beka sorunu fanatik futbol tayfadır yazıyorum buraya..

öncelikle, yazı biçimin olsun tavırların olsun birazcık tuhaf geldi, dostum. sakinleşmeni öneririm.

İlkinin penaltı olmadığını ben de düşünüyorum, alakası yok. Ama 2. pozisyonda kesin bir penaltı var, zaten katılıyorum. Objektif bakmaya çalışıyorsun, evet, ama bunu biraz fazla taşkın davranarak yapıyorsun.

Hakem genel olarak maçın seyir zevkinin içine ettiğini düşünüyorum. Vücut dili olsun, tavırları olsun bayağı kötüydü.

Ersin'in zaman geçirmelerini diyorsun da, Ederson'un son dk'larda yapmış olduğu zaman geçirmeler de aynıydı, çok fark yoktu. Sadece Fenerbahçe adına rezil değil, genel maç içerisinde rezildi hakem.
Tepkim toptan tüfekten anlamayan adamların yorumlarına kardeşim. Beşiktaşın bizi 10 kişiyken daha zor durumdayken yenmişliği de var. 2-0 öndesin içerdesin taraftarın arkanda o dakikadan sonra net pozisyona bile giremeden 3 tane gol yiyerek bitiriyorsun maçı.
Hakem kötüydü çünkü bir ağırlığı yoktu. Ersin sabahtan akşama kadar kale vuruşlarında bir oraya bir buraya götürerek bitirdi maçı. Uyarıp sarı kart verirsen ağırlığın olur ederson içinde geçerli. Rafa cezasahamızdan bir türlü çıkmadı öyle de kaç dakika gitti. Uyaracaksınki ağırlığın olacak fener yeniyo olsa bizde aynısını yapacağız bizede yapsın sizede.
Tepkimi aslında ne anlatmak istediğimi anlaman lazım azıcık bir futbol bilgin varsa, ama tek derdiniz içerde feneri yeneyim 40 puanımı yiyip oturayımsa. Bilemem

belli hayatının merkenize koymamışmış :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: lan sinirden ne yazdığını bile bilmiyorsun tedavilik duruma gelmişsin hala fanatik değilim falan fistan ... Bu ülkenin beka sorunu fanatik futbol tayfadır yazıyorum buraya..
Güzel, mantıklı ve GERÇEKTEN OBJEKTİF bir zeminde tartışılırsa hiçbir sorun olmaz.
Ancak işi aşırı fanatikliğe getirip triplere giren insanların gerçekten akıl hastası olduğunu düşünüyorum.
Bu tarz insanlarla hiçbir şekilde, hiçbir konuda konuşamazsınız, dostum! Hep kendilerinin haklı olduğunu düşünüp, "mağdur biziz, en güçlü biziz" kafasındaki insanlar, ne yazık ki anlaşmaya kapalıdır.

Bu ülkenin beka sorunlarından biride hiç bir şey anlamadığı halde her şeye salça olup yorum yapanlar kardeşim :D

Olmasaymış kardeşim? Görmeseymiş kaptanın hiç pozisyon olmayan yerde kırmızı kartı? Daha 1 ay önce Galatasaray da 30. dkdan 10 kişi kaldı üstelik 1-0 öndeydin, singo sakatlandı vesaire. Naptın yenebildin mi öndeyken? Çok biliyosunuz 10 kişi olmasak yenerdik diye olmasaydın. 2 sene önce 20. dkdan djiku atıldı Fenerbahçe eze eze yenmedi mi Galatasaray'ı evinde? Otun bokun arkasına saklanmayın o zaman asensio da cıkarken hata yapmasaydı ilk golü yemezdik ederson da o pası oraya atmasaydı 2 yi de yemezdik gol atamazdınız. Böyle bir mantık mı var? Gerçi bu ahraztaşlılarda beyin olsa terk dertleri biz olmazdık, kıçınıza don almaya paranız yok adamlar yazın 80 milyona forvet inidiriyor agzınızı acamıyorsunuz. Hiç sorgulamıyorsunuz. Bu malum camianın galatasarayın beşiktaşa 1 yıldız borcu var borcu. Çalınmış şampiyonluğu var. Ama bu aptaltaşlıların terk derdi hala fener :D. Yarmayın olm don almaya paranız yok adamalr 80 ona 30 buna 36 ona veriyor agzınızı acıp 2 kelam laf edemiyorsunuz. Senin kalende 20/21 şampiyonluğu olmasa 3. ligde oynayamayacak ersin var seviye farkını ayıkamıyorsunuz bile. Hala tek derdiniz içerde feneri yeneyim :D Ha fenerliyim bu senede şampiyon galatasaray olacak ama sizin derdiniz hala biz olalım. 26 ya 16 şampiyonluk. Siz kör olmaya devam edin böyle ayakta uyutsunlar sizi. Yapı diyince de yapı yapı kapı diye dalga geçin bizle. 50 yılda kapanmıyacak şampiyonluk farkını yedikten sonra ayıkırsınız belki. Saygılar
adam yapı diyo
IMG_4182.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,892
Üyeler
183,786
Son üye
salvira
Geri