Neler Yeni

⚽Fenerbahçe 3-2 Trabzonspor⚽

gaintar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ahmet Eren Çetin
Onu geç de yine rezil olduk tt ve redditte filan yabancılar filan konuşuyordu

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Niye bekliyor? Kaçan kaçtı zaten. mhy vardı bir tane. Gomutan gomutan diyorlardı. İlk o gitti zaten içeriye :d
@AliMert37 hocam yazdılar bile bakın bunu diyordunuz değilmi işte bir örnek soyunma odasina girerse kaçtı döverse kavgaya girerse futbolcu değil bunlar.

şahin doğan

80+ Platinum
@AliMert37 hocam yazdılar bile bakın bunu diyordunuz değilmi işte bir örnek soyunma odasina girerse kaçtı döverse kavgaya girerse futbolcu değil bunlar.
Burada olması gereken kaçması zaten. Siz biri birinden kaçında erkekliğine şey sürdü zannediyorsunuz.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
İşinize gelirse o tarafa döverse barbar kavgacı soyunma odasına girerse korkak kaçtı klasik bunlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burada olması gereken kaçması zaten. Siz biri birinden kaçında erkekliğine şey sürdü zannediyorsunuz.
Biz zannetmiyoruz ama siz zannediyorsunuz bakın yazdığınıza Mert Hakan Yandaşa düpe düz korkak demişsiniz.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,839
İsim
Mehmet Aslan
Aga maç bu savaş değil napıyorsunuz ? Korner direğiyle dalmak nedir olm kendinize gelin. Holiganlıktan başka bir şey değil, olaya karışan herkes ceza almalı.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Burada boş boş konuşup daha fazla kirletmeyin 2 taraf için de söylüyorum. Yeterince saçmalık izledik.

Alfha13

80+ Silver
Korner bayrağıyla saldırıyorlar, bıçakla saldırıyorlar, maç boyunca futbolculara, teknik direktöre, hakemlere ve hatta kendi futbolcularına bile madde fırlatıyorlar, kalecinin boğazını kanatıyorlar, Türkiye'nin ve diğer ülkelerin milli futbolcularına, Dünya yıldızlarına yumrukla tekmeyle saldırıyorlar, Türkiye'nin takımının Türkiye'de polis koruması eşliğinde ayrılmasına sebep oluyorlar.

Trabzonspor ne zaman stada vahşi hayvanlar almayı bırakıp taraftar almaya başlarsa belki saygı duyulabilecek bir kulüp haline gelir.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Aga maç bu savaş değil napıyorsunuz ? Korner direğiyle dalmak nedir olm kendinize gelin. Holiganlıktan başka bir şey değil, olaya karışan her kes ceza almalı.
Volkan demirele kale direği atıldı bilgine.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
940
İsim
Ali Mert Okuducu
Öyle zannetmiyorum boş takımın boş tarafarının daha öncesinde de yaptığı şeyleri söylüyorum. Otobuş kurşunlandığında dalga geçen takım olduğunuzu da unutmayın

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Öyle zannetmiyorum boş takımın boş tarafarının daha öncesinde de yaptığı şeyleri söylüyorum. Otobuş kurşunlandığında dalga geçen takım olduğunuzu da unutmayın
Kafes içinde vurulmuş kuşlu forma yapmışlardı bunlar hep böyle efendilikten bir haberler.

şahin doğan

80+ Platinum
Biz zannetmiyoruz ama siz zannediyorsunuz bakın yazdığınıza Mert Hakan Yandaşa düpe düz korkak demişsiniz.
Korkak mı? Dostum fena şekilde anlama sorunu var. Tespiti koydum. Kaçan kaçabiliyorken diğerleri sahada kalıp taraftarı dövdüğü için aslan gibi dövdü diyorsunuz. O zaman sizde korkak diyorsunuz o kişilere.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,839
İsim
Mehmet Aslan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,372