Adam uçuyor mu ben mi yanlış gördüm
Adam uçuyor mu ben mi yanlış gördüm
@AliMert37 hocam yazdılar bile bakın bunu diyordunuz değilmi işte bir örnek soyunma odasina girerse kaçtı döverse kavgaya girerse futbolcu değil bunlar.Niye bekliyor? Kaçan kaçtı zaten. mhy vardı bir tane. Gomutan gomutan diyorlardı. İlk o gitti zaten içeriye :d
Burada olması gereken kaçması zaten. Siz biri birinden kaçında erkekliğine şey sürdü zannediyorsunuz.@AliMert37 hocam yazdılar bile bakın bunu diyordunuz değilmi işte bir örnek soyunma odasina girerse kaçtı döverse kavgaya girerse futbolcu değil bunlar.
Biz zannetmiyoruz ama siz zannediyorsunuz bakın yazdığınıza Mert Hakan Yandaşa düpe düz korkak demişsiniz.Burada olması gereken kaçması zaten. Siz biri birinden kaçında erkekliğine şey sürdü zannediyorsunuz.
Volkan demirele kale direği atıldı bilgine.Aga maç bu savaş değil napıyorsunuz ? Korner direğiyle dalmak nedir olm kendinize gelin. Holiganlıktan başka bir şey değil, olaya karışan her kes ceza almalı.
Öyle zannetmiyorum boş takımın boş tarafarının daha öncesinde de yaptığı şeyleri söylüyorum. Otobuş kurşunlandığında dalga geçen takım olduğunuzu da unutmayınBurada olması gereken kaçması zaten. Siz biri birinden kaçında erkekliğine şey sürdü zannediyorsunuz.
Kafes içinde vurulmuş kuşlu forma yapmışlardı bunlar hep böyle efendilikten bir haberler.Öyle zannetmiyorum boş takımın boş tarafarının daha öncesinde de yaptığı şeyleri söylüyorum. Otobuş kurşunlandığında dalga geçen takım olduğunuzu da unutmayın
Korkak mı? Dostum fena şekilde anlama sorunu var. Tespiti koydum. Kaçan kaçabiliyorken diğerleri sahada kalıp taraftarı dövdüğü için aslan gibi dövdü diyorsunuz. O zaman sizde korkak diyorsunuz o kişilere.Biz zannetmiyoruz ama siz zannediyorsunuz bakın yazdığınıza Mert Hakan Yandaşa düpe düz korkak demişsiniz.
beterin beteride varmış demekkiVolkan demirele kale direği atıldı bilgine.