Tokmak o biçak yok her iki tarafta haksız ortada eğlenirsen bunada katlanirsin maalesefBir fotoğrafta Trabzonspor taraftarının bileğinde bıçak var. O an kimse kimden neyin çıkacağını bilemez. Fenerbahçeli futbolcular tamamen kendini korumuş bence. Üzerinize sürüyle insan koşuyor.
tüm olayların sorumlusu sezon başından beri çirkeflik yapan fenerbahçedir
burda dediğimi gene tekrarlıyorum iki tarafında haksız olduğu konular var ancak burdaki en büyük suçlu TFF dir bunlara karşı önlemi zayıf tutaraktanHocam olması gereken o olsa bile bizim ligimiz öyle bi lig değil adama korner direğiyle saldırıyorlar ki ortalık karmakarışık soyunma odasına kaçana kadar 1 kamyon dayak yerler
Tokmak o biçak yok her iki tarafta haksız ortada eğlenirsen bunada katlanirsin maalesef
Ben orada tam otomatik makineli görüyorum! Hatta el bombası bile olabilir bilemedim!
Resmin orjinaline bak shoplu hali buna inanan hulkada inanir o durumda saklamaz elinde olurdu
insan koşuyorsa neden içeri gitmeyip sahada kalmaya devam edıyorlar mesela?Bir fotoğrafta Trabzonspor taraftarının bileğinde bıçak var. O an kimse kimden neyin çıkacağını bilemez. Fenerbahçeli futbolcular tamamen kendini korumuş bence. Üzerinize sürüyle insan koşuyor.