José Mourinho
80+ Silver
Ölmüş dedem 10-7 yasındaydı kazandığı zamanlarda Fenerliyim he bide
Hayır, Arsenal'i yenip UEFA kupasını alan, Real Madrid'i yenip de UEFA Süper Kupasını alan, ardından bin yılda bir verilen ve kimsede olmayan Milenyum kupasını alan takım Avrupa Fatihidir.
Galatasaray'ın bu başarılarıyla dalga geçenin ağır zihinsel problemleri falan vardır. Çünkü bundan öte bi başarı yok.
Yok, iyi ki de yok. Çünkü dalga konusu olurduk.bizim bundanımız var sizin var mı ?Fenerbahçe The Land of Legends Cup'ta şampiyon oldu - Fanatik Gazetesi Fenerbahçe (FB) Haberleri Spor
Fenerbahçe, final maçında Sivasspor'u 1-0 yendi ve The Land of Cup'ta şampiyon oldu. Turnuva sonunda kupasını alan Fenerbahçe'nin kupa seremonisinden ilginç...www.fanatik.com.tr
Saçmalik.UEFA kabul etmiş.
Şampiyonluklara şahit olarakta Dinazorları ve Orhun yazıtlarını göstermişler.
boşver. bırak şu an amerika da olan şahısla şampiyon olsunlar.Saçmalik.
Tüm dünyada federasyonun kurulmasından itibaren sampiyonluklar tescil ediliyor ancak türkiyede bu uygulanmıyor fenerbahçenin şikayet ettigi nokta bu.
Zort, sizin her şampiyonluğunuz şerefli ve hak ederek alındı ya, neden bir tane Avrupa kupanız yok?boşver. bırak şu an amerika da olan şahısla şampiyon olsunlar.
Böyle bir açıklama var;Bak sana güzel bir şekilde açıklayım.
1-UEFA, TFF'nin 1923 yılında kurulduğunu ve FIFA'ya katıldığını kabul etti.
Alıntıyı görüntüle
2- Türkiye ligi 1951 yılında profesyonel olarak oynanmaya başladı.
Alıntıyı görüntüle
Yanii Profesyonel olarak oynandığı dönemleri ele alacak olurlarsa hiç bir şey değişmez. Ama ligin profesyonellikten önceki dönemlerini de ele alırlarsa şampiyonluklar sayılır
Bak bu dediğin TFF ye bağlı. Dünyanın her yerindeki Futbol federasyonları böyle yaptı diye bizimkiler yapacak değil. Canları isterse yapar. Ayrıca başka ülkelerde bizimki kadar SAVAŞ! durumu ortaya çıkartmaz bu durum. O yüzden dikkatli davranırlar.Böyle bir açıklama var;
Çok garipsiniz 1959 öncesi şampiyonlukları reddediyorsunuz fakat 1911'deki 7-0'ı kabul ediyorsunuz.Zort, sizin her şampiyonluğunuz şerefli ve hak ederek alındı ya, neden bir tane Avrupa kupanız yok?
Fetö gittiğinden belli şampiyon olamıyorsunuz, boş yapma.
Fenerin şampiyonluk kutlaması kayıtı:
Zaten arada 2-3 yıl 2. dünya şavası var yanlış söylemis olabilirim süresiniBak bu dediğin TFF ye bağlı. Dünyanın her yerindeki Futbol federasyonları böyle yaptı diye bizimkiler yapacak değil. Canları isterse yapar. Ayrıca başka ülkelerde bizimki kadar SAVAŞ! durumu ortaya çıkartmaz bu durum. O yüzden dikkatli davranırlar.
Yoo ben hiçbir yerde 7-0 demedim ki. Tam tersi, büyük takımlar aldıkları kupalarla, küçük takımlar yendikleri büyük takımlarla övünür dedim.Çok garipsiniz 1959 öncesi şampiyonlukları reddediyorsunuz fakat 1911'deki 7-0'ı kabul ediyorsunuz.
7-0 diyen kişi kaynıyor. Galatasarayın resmi hesabı bile paylaşmış .Yoo ben hiçbir yerde 7-0 demedim ki. Tam tersi, büyük takımlar aldıkları kupalarla, küçük takımlar yendikleri büyük takımlarla övünür dedim.
Galatasaray Bjk'yi 6-0 yemiştir ama kimse bununla övünmez.