Neler Yeni

fenerbahçe'nin 1959 öncesi şampiyonlukları kabul mü edildi ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  

Ekler

• Screenshot_20220503_220716.jpg
    Screenshot_20220503_220716.jpg
    186 KB · Hit: 25

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
Hakem ile yendiğiniz sayısız maç var. Onlardan gelen puanlar ile bile şampiyon olamadınız. (Son bilmem kaç senedir)
Galatasaray'ın feneri bu kadar uzun süre yenememesinin en önemli sebebi de budur. Buraya sayısız pozisyon atarım. Feghouliye yapılan ya da Mesutun attığı golden önce yapılan faul. Diagnenin golünün iptal edilmesi ama aynı pozisyon Premier ligde yapılınca iptal edilmemesi vb vb.
Galatasaray'a fetocu diyene hass .. derim. En şiddetli cevabı da veririm. Uyarı muyari umrumda değil.
İşte buna gülerim.
Kadıköy sizin için geçilmez bir yerken
Her geldiğinizde eliniz boş dönüyorsanız bunun sebebi fenerbahçe tutkunu taraftarlardır kadıköyü geçilmez yapan şey hakem değil taraftarıdır ve bu kırmızı çizgidir hocam.
Sizin sahada yapılan mactan bahsediyorsan hakem hataları fenere özel değildi her iki tarafın aleyhine kararlar verildi.
Cezasahasında berkanın açıktaki eline topun çarpması en net hatırladığım pozisyondu vardan uyarı bile gelmedi.
Ayrıca koşamıyor ölmüş dediğiniz adamın bilmem kaç süratle koşup o nabızla muslerayı çaresiz bırakması ikonik bir şey olmuş gibi duruyor.
Fetö ve şike iddalarını her iki takım içinde saçma buluyorum.

WitGeralt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
ibrahim öztaş
Hayır, Arsenal'i yenip UEFA kupasını alan, Real Madrid'i yenip de UEFA Süper Kupasını alan, ardından bin yılda bir verilen ve kimsede olmayan Milenyum kupasını alan takım Avrupa Fatihidir.
Galatasaray'ın bu başarılarıyla dalga geçenin ağır zihinsel problemleri falan vardır. Çünkü bundan öte bi başarı yok.
aslında türkler olarak 20 yıl önce alınan bir kupasyı hala konuşuyor olmak çok komik
real madridin 13 ucl kupası var ve bu kadar konuştuklarını sanmıyorum :)
(Beşiktaş'lıyım)

Dahası  
Knk dalga geçiyonda geçen Tuzladan 6 yediniz.
Önce bir kadroya balta yorumla istersen neredeyse herkes alt yapidandi o maçta istersen birazda fenerin o maçını araştır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biri 2022 Mart ayından bahsediyor, biri 1990 :D
Bruhhhh kankaaaaaa sizin bahsettiginiz şampiyonluklar 1959 öncesi aloooooo kenide gel

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Önce bir kadroya balta yorumla istersen neredeyse herkes alt yapidandi o maçta istersen birazda fenerin o maçını araştır
Maç kadrosu
Berk, Omar, Aytaç, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Bartuğ, Kerem, Oğulcan, Barış, Halil
Berk ve Bartuğ hariç herkes tecrübeli 😀

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Oynadığınız oyun ortada gelmişsin bana Fener hakemle yendi diyorsun.
Bu en son ki fener maçına bir şey demiyorum, hakkımız yendi vb. Hatta fener bizi evire çevire yendi bile derim. Ama genel olarak konuşursam, az önce söyledim zaten.
Sen takımının futbol oynadığını mu düşünüyorsun?
Taylanla, Berkanla futbol mu oynuyorsun?
Hayır son 4 sezondur futbol adına bir şey yok.
Tahliye edilen hakemlerin puanları çıkınca Trabzonspor ile aynı puanda oluyoruz. Kimin hakkı yeniyormuş
Bu sezon hem Galatasaray'ın hem fenerin hakkını yediler. Ama buraya gelip şeyinden teyyare bir şekilde 6S, mavrupa kupası derse tepkimi koyarım.
Geçmiş sezonlar dahil, yaklaşık 3-4 dakika içinde bunları buldum. Daha geçenlerde kabak gibi eline çarpan topa penaltı vermemişti.
İyi oynayamiyor olmamız hakkımızın yeneceği anlamına gelmez.
IMG_20220503_220754.jpg
IMG_20220503_220733.jpg
images (40).jpeg

IMG_20220503_221045.jpg

Diagnenin pozisyonunu bana Premier Ligde gösterir misin? İleriye doğru fırlatıp gol attığını?

Futbolda ikili mücadelede olur, sizin oyuncunuz kendini en ufak müdahalede yere bırakiyor ve faul veriliyor. Ben hakem olacam forma renginden bağımsız, öyle müdahalelere kendini yere bırakana direkt sarıyı gösteririm.
Diagne bu pozisyonda resmen rakibin üstüne çıkarak gol atıyor, ne bir itiraz oluyor ne de faul veriliyor. Olması gerekende budur, İKİLİ MÜCADELE.

IMG_20220503_221315.jpg

Ulan Trabzonspor, Beşiktaş maçında rakiplerinize kart çıkmaz laf söylemezsiniz anca fenerde kavga ediyoruz.
Çünkü besiktas taraftarı hiçbir zaman rakibimiz olmadı. Galatasaray bir numaraydı, fener bir numaraydı tartışması döner ama bjk her zaman üçüncü sıradadır. Biz onlara laf atmazken malı götürüyorlar.
Hedef biz miyiz tayfun?
Hedef siz değilsiniz, hedef alamadıkları kupalara bir yerden kötü laf çalmaya çalışan o taraftarlar. Bir sürü örneği bu konuda bulabilirsin.
Daha yazardım da rehber kadar uzun oldu herhalde, yoruldum.

Dahası  
Daha maçtan haberin yok. Maçı takip etmeyen, futbol ile aşağıdan yukarıdan alakası olmayan, tuttuğu takımın ismi geçince damlayan tiplerdensin anlaşılan.
Aynen kanka sendenim bende

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Futbolda ikili mücadelede olur, sizin oyuncunuz kendini en ufak müdahalede yere bırakiyor ve faul veriliyor. Ben hakem olacam forma renginden bağımsız, öyle müdahalelere kendini yere bırakana direkt sarıyı gösteririm.
Diagne bu pozisyonda resmen rakibin üstüne çıkarak gol atıyor, ne bir itiraz oluyor ne de faul veriliyor. Olması gerekende budur, İKİLİ MÜCADELE.
Serdar Aziz gibi hava topuna ve müdahaleler yapıyor Diagne.

Ayrıca o pozisyonu izledim ve uzaktan yakından bizim pozisyon ile alakası yok. Vücutsal olarak Lindelöf'ün önüne koymaya çalışmış. Fotoğraf ile olacak işler değil. Videolarla analiz edilmesi lazım.
Diagne bizim pozisyonda önündekini iterken Man U'da böyle bir şey mümkün değil bile.

Evet, iç sahaki maçta çok fazla kendini yere bırakan olmasa da Mert Hakan sürekli kendini yere bıraktı çünkü hedefi defansa kart aldırmaktı. Yaptığını doğru bulmuyorum ayrıca. Ben de hakem olsam Mert Hakan'ın o pozisyonuna kart gösteririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen kanka sendenim bende
OYY lafı koydu. Kaybol. Bilmediğim halde karşımdaki ile tartışmaya çalışırım adlı çalışma. (n)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,710
Üyeler
161,893
Son üye
poison7
Top Bottom