Oynadığınız oyun ortada gelmişsin bana Fener hakemle yendi diyorsun.
Bu en son ki fener maçına bir şey demiyorum, hakkımız yendi vb. Hatta fener bizi evire çevire yendi bile derim. Ama genel olarak konuşursam, az önce söyledim zaten.
Sen takımının futbol oynadığını mu düşünüyorsun?
Taylanla, Berkanla futbol mu oynuyorsun?
Hayır son 4 sezondur futbol adına bir şey yok.
Tahliye edilen hakemlerin puanları çıkınca Trabzonspor ile aynı puanda oluyoruz. Kimin hakkı yeniyormuş
Bu sezon hem Galatasaray'ın hem fenerin hakkını yediler. Ama buraya gelip şeyinden teyyare bir şekilde 6S, mavrupa kupası derse tepkimi koyarım.
Geçmiş sezonlar dahil, yaklaşık 3-4 dakika içinde bunları buldum. Daha geçenlerde kabak gibi eline çarpan topa penaltı vermemişti.
İyi oynayamiyor olmamız hakkımızın yeneceği anlamına gelmez.
Diagnenin pozisyonunu bana Premier Ligde gösterir misin? İleriye doğru fırlatıp gol attığını?
Futbolda ikili mücadelede olur, sizin oyuncunuz kendini en ufak müdahalede yere bırakiyor ve faul veriliyor. Ben hakem olacam forma renginden bağımsız, öyle müdahalelere kendini yere bırakana direkt sarıyı gösteririm.
Diagne bu pozisyonda resmen rakibin üstüne çıkarak gol atıyor, ne bir itiraz oluyor ne de faul veriliyor. Olması gerekende budur, İKİLİ MÜCADELE.
Ulan Trabzonspor, Beşiktaş maçında rakiplerinize kart çıkmaz laf söylemezsiniz anca fenerde kavga ediyoruz.
Çünkü besiktas taraftarı hiçbir zaman rakibimiz olmadı. Galatasaray bir numaraydı, fener bir numaraydı tartışması döner ama bjk her zaman üçüncü sıradadır. Biz onlara laf atmazken malı götürüyorlar.
Hedef siz değilsiniz, hedef alamadıkları kupalara bir yerden kötü laf çalmaya çalışan o taraftarlar. Bir sürü örneği bu konuda bulabilirsin.
Daha yazardım da rehber kadar uzun oldu herhalde, yoruldum.