Ferah parfüm önerisi

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,111
Dostlar selam uzun zamandır bargello kullanıyordum babamın caldion parfümünü bir kere kullanayım dedim o günde 2 kız parfümümü beğenmişti ufak bi mutluluk oluştu açıkçası çok anlamam bu konulardan kötü kokmasın uzun süre dayansın öyle 3-5k verecek güç yok maksimum 500-700 üstü imkansız neler önerirsiniz caldiondan devam etmek istiyorum ama çok uçucu geminiye göre bargello 709 muadiliymiş

instagram'dan prsparfum, internetten tutaste parfüm. bu iki marka şu an piyasadaki muadillerden en ucuzları ve f/p için en mantıklıları. prs'den alırsan bir süre dinlendirmen iyi olur, parfümler taze olduğu için dinlendirmeden performans olarak tatmin etmeyebilir. tutaste'den alırsan çoğu dinlenmiş geliyor. fragrantica üzerinden parfümlerin notalarını, yazlık mı kışlık mı olduğuna bakıp tercih edebilirsin muadilleri.

Dostlar selam uzun zamandır bargello kullanıyordum babamın caldion parfümünü bir kere kullanayım dedim o günde 2 kız parfümümü beğenmişti ufak bi mutluluk oluştu açıkçası çok anlamam bu konulardan kötü kokmasın uzun süre dayansın öyle 3-5k verecek güç yok maksimum 500-700 üstü imkansız neler önerirsiniz caldiondan devam etmek istiyorum ama çok uçucu geminiye göre bargello 709 muadiliymiş
arkadasımda bargello 675 vardı kokusu acayip iyi dostum fazla fresh alıcaksan /Bargello 675/ al öneririn. /LİNK/ https://www.trendyol.com/bargello/erkek-parfum-675-fresh-50-ml-edp-8691841304573-p-32347453

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,266
Üyeler
193,315
Son üye
burdaknk
Geri