Neler Yeni

Ferrari alabilmek için ne kadar gelirimizin olması lazım?

Merhaba;
Akşam akşam kafama takılan bir konu var. 40-50milyon tl bir arabaya verebilen insanlar var ülkemizde. Acaba bu tarz arabalara binmek için minimum ne kadar kazanmamız gerekir? Aydınlatın lütfen beni 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
özgür kaplan
bir arabaya o parayı vereceğime nükleer sığınak(kendi kendine yıllarca yetebilen her ince detayı düşünülmüş) yaparım

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
A''
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
özgür kaplan
Hocam falloutu fazla kaçırmışsınız
yok kanka yarın herkes nükleer serpintiden ölürken ben çay demlemek istiyorum.
cidden sence bu insanlığın kendi sonunu hazırladığı yüzyılda yarına hazır olmayı düşünmenin oyunla ne alakası var
hayatımda fallout oynamadım ben

urayburay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Buray
Bu tarz arabalara binen adamların sabit bi kazancı olmaz %99u kendi işini yapar gelirleri dalgalıdır öyle sabit aylık geliri olan bi adam arabaya 50-60m veremez.

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Baran Çelik
ABD gibi ülkelerde buraya göre çok daha ucuz olduğundan iyi bir doktor cerrah ya da mühendis alabilir ama burada sabit gelirin maaşın olmayacak kendi işini yapacaksın anca öyle alırsın maaşla mümkün değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
ragnar oğlu tarkan
yok kanka yarın herkes nükleer serpintiden ölürken ben çay demlemek istiyorum.
cidden sence bu insanlığın kendi sonunu hazırladığı yüzyılda yarına hazır olmayı düşünmenin oyunla ne alakası var
hayatımda fallout oynamadım ben
Bunun senin döneminde yaşanma olasılığı çok düşük gereksiz bir harcama olur

Arbays

80+
ABD gibi ülkelerde buraya göre çok daha ucuz olduğundan iyi bir doktor cerrah ya da mühendis alabilir ama burada sabit gelirin maaşın olmayacak kendi işini yapacaksın anca öyle alırsın maaşla mümkün değil
Ucuz olsa ne yazar ferrariden bahsediyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amerikada böyle arabaları çoğu kişinin alacağını sanmıyorum. Zaten gerek de yok bomboş bir harcama.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Fettah Özalp
Merhaba;
Akşam akşam kafama takılan bir konu var. 40-50milyon tl bir arabaya verebilen insanlar var ülkemizde. Acaba bu tarz arabalara binmek için minimum ne kadar kazanmamız gerekir? Aydınlatın lütfen beni 😂
Maaş almayan maaş veren aydan aya para değil günden güne saatten saate kazanan insanlar alıyor o arabaları.

Aaa bugün doğum günümmüş :D

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Baran Çelik

Amerikada böyle arabaları çoğu kişinin alacağını sanmıyorum. Zaten gerek de yok bomboş bir harcama.
Yahu mesele o mu olm doğru oradakilerde bir tokluk hissi var yani pek yormuyorlar kendilerini. Düşün hani burda altına Megane çekebilen bir memur aynı çabayı gösterse orada her türlü Ferrari alır.

Top Bottom