Chappies
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 190
Arkadaşlar kulaklığı anlatmaya başlamadan önce kutu kalitesinden bahsetmeliyim ki gerçekten harika yani aklıma hiç kutu öveceğim gelmezdi ama bu övülür o kadar sağlam ve kaliteli ki herneyse kulaklığa gelecek olursak kusursuz bir mikrofon kalitesi var mikrofonuna bayıldım ,ses kalitesi olarak gayet temiz ve yüksek veriyor hatta sesi fullediğinizde bassların kulaklarınızı titrettiğini hissedeceksiniz basslar çok doygun en yüksek seste uzun süre müzik dinlemek baş ağrıtır iyi ses veriyor gerçekten yani şunu söylemeliyim ki çok emek verilmiş Furylevel z1 mouse'unu da 1 senedir kullanmaktayım hala taş gibi şuan markanın ismi değişmiş anladığım kadarıyla bazı sıkıntılardan dolayı Fevell olmuş büyüklük olarak en düşük kademede kullanıyorum büyük kafalı olan insanların da rahatlıkla kullanabileceğini düşünüyorum.Konforuna söylencek bir şey yok çünkü 2 gündür kafamdan çok nadir çıkardım ayıptır söylemesi yeri geldi tuvalete bile kulaklıkla gittim kafamda herhangi bir ağrı sızı oluşmadı çünkü çok hafif bir kulaklık tek eksisi deri ped olduğu için sizi bunaltabiliyor sıcaktan dolayı ama ben bunu göze alarak satın aldım zaten ayrıca kulağı tam kapatıyor boşluk kalmıyor.Bataryaya gelecek olursak eve geldiğinde şarjını fullemiştim şarjın fullendiğini kırmızı ışık söndüğünde anlıyorsunuz bilginiz olsun o ışık sönünce şarjdan söktüm ve 2 gündür aralıksız kullanıyorum diyebilirim daha şarjını bitiremedim gayet iyi gittiğini ve markanın da vaad ettiği 40 saati sağlayacağını düşünüyorum.3 Farklı bağlantı şekli bulunmakta dongle,kablolu,bluetooth olarak istediğiniz gibi kullanabilirsiniz şarja takılı kablolu şekilde de kullanıma devam etmekte.Şuan bu fiyattan kaçırılmaması gerekiyor bence indirim de mevcut sitede almanızı tavsiye ederim.

Fevell X1 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı
furylevel.com
Ekler
Son düzenleme: