hasothepaso
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
Merhabalar Konu Başlığında Yazdığım Gibi 360hz FH ve İPS Panel monitör önerir misiniz ? Teşekkürler bütçe 20k
hocam gerçek ms değerlerinin bulunduğu bir tablo var mı acaba ben bulamadım da380hz ve 0.3ms' de asusun XG259QNS modeline bakabilirsiniz. Paneli renkleri oldukça iyi.
XG259QNG kullanıyorum tavsiye ederim. 2025 yılında çıktı, renklerin canlılığı gerçekten güzel FHD için , test sonuçlarını bulmamıştım bende ama 2 aydır kullanımım sonucu tavsiye ederim. Daha önce MSI oculux nxg253r kullanıyordum, ona göre daha iyi kesinlikle.Merhabalar Konu Başlığında Yazdığım Gibi 360hz FH ve İPS Panel monitör önerir misiniz ? Teşekkürler bütçe 20k
bunun için özel cihazlar var, çok fazla kişide yok olanlar da eğer istediğin monitörün testini yaparsa ancak o şekilde bulabilirsin.hocam gerçek ms değerlerinin bulunduğu bir tablo var mı acaba ben bulamadım da
Alırım hocamXG259QNG kullanıyorum tavsiye ederim. 2025 yılında çıktı, renklerin canlılığı gerçekten güzel FHD için , test sonuçlarını bulmamıştım bende ama 2 aydır kullanımım sonucu tavsiye ederim. Daha önce MSI oculux nxg253r kullanıyordum, ona göre daha iyi kesinlikle.