2.elden Snopy V5-H bakabilirsin.Arkadaşlar bunlar benim için biraz pahalı.
300-400 TL'lik birşeyler önerebilir misiniz?
Bu piyasayı pek bilmiyorum da.
Gerçek zevk için G27 ya da G29 al demişsin alamıyorsan biriktir demişsin.Saçma bir öneri bu.Gerçek zevk için G27 ve ya G29 Al. Alamıyorsan biriktirmeye devam et.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@FERRUM Önerdiğin direksiyon da çok kalitesiz bir Force Feedback var doğru söylediğim şeye gelmişsin üzgün atıyorsun?
bu dandik şeyi alıcağına 2. elden logitech driving force gt al pc için alıyorsan 900 TL'ye rahatça bulunabilir ve aşırı kalitelidir0 olacaksa
SNOPY RAMPAGE PS3/PS4/PC/XBOXONE/XBOX360 SWITCH 6-1 PEDALLI OYUNCU DİREKSİYONU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SNOPY RAMPAGE PS3/PS4/PC/XBOXONE/XBOX360 SWITCH 6-1 PEDALLI OYUNCU DİREKSİYONU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
TamamGerçek zevk için G27 ya da G29 al demişsin alamıyorsan biriktir demişsin.Saçma bir öneri bu.
600tlye aldım satabilirim kullanmıyorum f4 için aldım pc kaldırmayınca kaldı ortalıkta hepsi buradadan almıştım 0 gibi pedalıda var 180dereceSelam arkadaşlar.
Forza Horizon 4 için düşük bütçeli direk önerilerinizi bekliyorum.
Hayırlı Ramazanlar.
bu fiyata yokxbox için alıcaksan 2. elden logitech g920 al 1500 TL civarı
PC için alıyorum.bu dandik şeyi alıcağına 2. elden logitech driving force gt al pc için alıyorsan 900 TL'ye rahatça bulunabilir ve aşırı kalitelidir
xbox için alıcaksan 2. elden logitech g920 al 1500 TL civarı
playstation için alıcaksan 2. elden logitech g29 al 2000 TL civarı