Direksiyon Seti Önerisi

senlik değil ben birisi öneri yaptım kanka bu set o paraları imkanı yok hak etmiyor alınca ztn sıkılacaksın hiç keyifli değil direksiyon hissi kötü ani manevrada boşluk hissi yaratıyor fren pedalına basınca koltukla geri kayıyorsun koltuğu sabitlesen pedal kayıyor ben gittim yere vidaladım sağından solundan pedalı ancak koltuğunda ayaklarını söktüm :D onda rağmen sert ayağa kalkman gerekiyor sert fren yapman için içine gerçeki olacak diye silgi koymuşlar alakası yok gerçek his istersen bir yay daha koyarsın oda bastıkça sertleşir his dediğin öyle olur kısaca alınacak set değil (sıfırı) ikinci elde alırsın 9 10 k ya hevesini alırsın merakın gider aynı paraya satarsın yine ama bütçe 17k falansa git t300rs al yada vitessiz moza r3 al direct drive bam başka seviye
yok hocam o kadar bütçem yok malasef şuanda 2. el bakıyorum ve forumda insanlar siz hariç herkes önerdi onu anlamadım

yok hocam o kadar bütçem yok malasef şuanda 2. el bakıyorum ve forumda insanlar siz hariç herkes önerdi onu anlamadım
sıfır öneren yoktur ikinci el öneren vardır bende ikinci el al dedim ztn yoksa sıfırına 17 k veren dediğim gibi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıfır al diyende para kendinden çıkmadığı için al demiştir

Şu konuda boşuna mı kavga ettik arkadaşlar neden konulara bakmıyorsunuz. Direksiyon setleri için ders niteliğinde bir konuydu :) Senoly'nin dedikleri mantıklı geliyorsa G29 alın. Yok benim dediklerim mantıklı geliyorsa PXN V10 Pro Direct Drive alın.

Arkadaşıma hediye olarak PXN V10 Pro aldık çok memnun bir şekilde kullanıyor
Hocam aşk olsun geri bildirim yapacaktınız hani :)

g29 un ederi maks 10k oda sıfır olsaydı eğer ikinci elde bulabiliyosan al derim o da anca 7k civarına. yoksa 15k civarı bi alet değl mümkünse 2. elde moza vs alırım. bende düşünüyorum bi ara onu almayı.

Son düzenleme:
O insanlar G29'dan başka model bilmiyorlar çünkü. Maalesef Sahibinden'de tonlarca G29 ilanı olduğu için bazısı da kendi elindekini satabilmek için öneriyor. Buradaki arkadaşları tenzih ederek söylüyorum tabii ki :) Ama G29'un 10 yıllık bir set olmasından dolayı da max ederi 10k'dır. İmkanın varsa direct drive bir set ile G29'u yan yana bir dene ve farkı gör. Bütçen uygun olsa Moza R3 önerebilirdim ama bütçene tek uygun set PXN V10 PRO. Başka bir şey bakmana gerek yok. Gerekçelerini diğer konuda açıkladım.

Şu konuda boşuna mı kavga ettik arkadaşlar neden konulara bakmıyorsunuz. Direksiyon setleri için ders niteliğinde bir konuydu :) Senoly'nin dedikleri mantıklı geliyorsa G29 alın. Yok benim dediklerim mantıklı geliyorsa PXN V10 Pro Direct Drive alın.

Hocam aşk olsun geri bildirim yapacaktınız hani :)

Ürünü çok fazla kullanmadı, sadece birkaç kez denemiş. Bu yüzden kendisinden detaylı bir geri bildirim alamadım, dolayısıyla bu konuda çok fazla bilgi veremiyorum. Şu an için oldukça memnun olduğunu söyleyebilirim.

Sadece şunu ekleyebilirim: Başta PXN’in sadece mobil yazılımı var sanıyorduk, çünkü hem sitesinde hem de kılavuzda öyle belirtilmiş. Ancak tanıtım fragmanında masaüstü uygulamasını fark ettik ve indirince gerçekten başarılı bir yazılım olduğunu gördük.

Desteklediği oyunlar dışında, örnek olarak NFS gibi bazı oyunlarda çalışmadığını söyledi arkadaşım, fakat bu durumu detaylı araştırmadık, o yüzden kesin bir şey diyemem.

Buna rağmen, desteklediği oyunlarda gerçekten iyi çalıştığını söyleyebilirim.

Ürünü çok fazla kullanmadı, sadece birkaç kez denemiş. Bu yüzden kendisinden detaylı bir geri bildirim alamadım, dolayısıyla bu konuda çok fazla bilgi veremiyorum. Şu an için oldukça memnun olduğunu söyleyebilirim.

Sadece şunu ekleyebilirim: Başta PXN’in sadece mobil yazılımı var sanıyorduk, çünkü hem sitesinde hem de kılavuzda öyle belirtilmiş. Ancak tanıtım fragmanında masaüstü uygulamasını fark ettik ve indirince gerçekten başarılı bir yazılım olduğunu gördük.

Desteklediği oyunlar dışında, örnek olarak NFS gibi bazı oyunlarda çalışmadığını söyledi arkadaşım, fakat bu durumu detaylı araştırmadık, o yüzden kesin bir şey diyemem.

Buna rağmen, desteklediği oyunlarda gerçekten iyi çalıştığını söyleyebilirim.
Evet hocam PXN Simracing adında Moza'nın Pithouse yazılımına benzer bir yazılımları var. Piyasadaki hemen hemen her oyun destekleniyor ve uyumluluk güncellemeleri gelmeye de devam edecekmiş.

G29 sıfır fiyatı şuanda 22k normalde 17k civarında fakat ben olsam almazdım eskiden aldığım için kullanıyorum fakat tıkır tıkır ediyor gerçekçilik olmadığını farkına varıyor insan.

G29 sıfır fiyatı şuanda 22k normalde 17k civarında fakat ben olsam almazdım eskiden aldığım için kullanıyorum fakat tıkır tıkır ediyor gerçekçilik olmadığını farkına varıyor insan.
Birazdan Senoly gelir ve Pedal önemli Pedal! Direksiyon isterse taş gibi olsun geri bildirim vermesine bile gerek yok yalnızca pedal alın diye öneri verir :)

Evet yine V10 Pro önerdiğim bir arkadaştan olumlu geri bildirim aldık :) İnsanların ihtiyaçlarına göre öneri vermek gerekiyor işte...

Evet yine V10 Pro önerdiğim bir arkadaştan olumlu geri bildirim aldık :) İnsanların ihtiyaçlarına göre öneri vermek gerekiyor işte...

teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,276
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri