Yardım Direksiyon+shifter önerisi

pxn vd6yı shifter debriyajla alınca 40k oluyo şu an klsaejfjlka
Moza'da aynı paralara geliyordu. Shifter tamamıyla boş iş. Simracing yapacak adam kullanmıyor zaten H shifter fln. ETS'de vites atmak isteyen veletler için cazip geliyor. O yüzden shifterlı set gören gidip ona yapışıyor.

Moza'da aynı paralara geliyordu. Shifter tamamıyla boş iş. Simracing yapacak adam kullanmıyor zaten H shifter fln. ETS'de vites atmak isteyen veletler için cazip geliyor. O yüzden shifterlı set gören gidip ona yapışıyor.
ben yaz boyu shifter ile kullanıp yaz bittikten sonra yoğun trafiğe çıkacak kadar öğrenmek istiyorum araba fiesta manuel hocam shifterla alabilir miyim işime yarar mı yoksa vd4 ve shifter mı alayım sizinle daha önce de konuşmuştum

ben yaz boyu shifter ile kullanıp yaz bittikten sonra yoğun trafiğe çıkacak kadar öğrenmek istiyorum araba fiesta manuel hocam shifterla alabilir miyim işime yarar mı yoksa vd4 ve shifter mı alayım sizinle daha önce de konuşmuştum
Simulasyon ekipmanlarının hiçbirinde gerçek araçtaki manuel hissiyatını alamazsın. Sizin fiestanın debriyajı serttir kavrama noktası farklıdır. Hemen her aracın pedal hissiyatı farklıdır yani bunlarla o arabayı kullanmayı öğrenemezsin. Trafiksiz bir bölgede araçla deneme yapman lazım.

Simulasyon ekipmanlarının hiçbirinde gerçek araçtaki manuel hissiyatını alamazsın. Sizin fiestanın debriyajı serttir kavrama noktası farklıdır. Hemen her aracın pedal hissiyatı farklıdır yani bunlarla o arabayı kullanmayı öğrenemezsin. Trafiksiz bir bölgede araçla deneme yapman lazım.
onu da yaparım hissiyatla yapması ayrı da diğerinden alışmış olurum hem zevkine forza 6 oynarken falan da kullanırım
6 sene evdeyim nasıl olsa

Konsolda Thrustmaster ve Logitech dışında alternatif yok zaten hocam. Bunlar dışında bir Fanatec var o da sadece sarı sitede yurtdışı. Buraya konu açanlar genelde Pc için soruyorlar. Ben de Direct Drive dışında birşeye para verilmemesi gerektiğini anlatmaya çalışıyorum.
doğru genelde pc için ama geçen bir komşuma dedim moza al meğerse konsola bağlayacakmış :D

shifter sevmeyen biri olarak debriyajlı set alman çok mantıklı gelmedi hocam heal and toe yeteneklerini mi geliştiriyorsun

shifter sevmeyen biri olarak debriyajlı set alman çok mantıklı gelmedi hocam heal and toe yeteneklerini mi geliştiriyorsun
Hocam debriyajı yanında hediye verdiler :D Belki shifter da alırım diye yok demedim yani ne yapayım :D Komple seti 26K'ya aldım ben. Şuan debriyajsız 30K oldu fiyatı. 3 büyük forumda da bu fiyata alın bakın zam gelecek dedim kimse oralı olmadı :)

Shifter desteği diye bir şey yok hocam. USB üzerinden herhangi bir marka shifterı direkt olarak PC'ye takıp kullanabilirsiniz. Bundle'ın içinde olmasına veya direksiyonla aynı marka olmasına gerek yok. İlkel G29 dışında tüm setlerin pedalları ve shifterları USB A veya Type-C olduğu için haricen başka bir marka direksiyon ile de kullanılabiliyorlar.
Direksiyon setlerinin bazıları 2 pedalla geliyor debriyaj pedalı olmuyor. Debriyaj olmadıktan sonra istersen en kaliteli en iyi shifterı tak keyif vermez.
Bahsettiğim destek 3 pedal olup olmaması.

Direksiyon setlerinin bazıları 2 pedalla geliyor debriyaj pedalı olmuyor. Debriyaj olmadıktan sonra istersen en kaliteli en iyi shifterı tak keyif vermez.
Bahsettiğim destek 3 pedal olup olmaması.
Pedal hani ayrıca satılabiliyor ya hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,730
Üyeler
186,101
Son üye
adofun
Geri