Steam deck ile g29 direksiyon seti takası

Reaksiyon skoru
18
Bütçe
15000
arkadaşlar merhaba geçen günlerde 64gb sorunsuz kutulu şarj aletli steam decki 9000tlye almıştım ve sahibindene 15k'ya ilana koydum, 5k nakit ve logitech g29 direksiyon seti + shifter + standı teklifi geldi, direksiyon setlerinden çok anlamam fakat sizce mantıklı bir teklif mi?

arkadaşlar merhaba geçen günlerde 64gb sorunsuz kutulu şarj aletli steam decki 9000tlye almıştım ve sahibindene 15k'ya ilana koydum, 5k nakit ve logitech g29 direksiyon seti + shifter + standı teklifi geldi, direksiyon setlerinden çok anlamam fakat sizce mantıklı bir teklif mi?
garanti kutu fatura yoksa 9 k falan maks ederi garanti falan varsa güzel fiyat et geç

garanti kutu ve fatura yokmuş hocam
11 iste üste garantiliyi ben 10500 e sattım stand yoktu garantiliyi satmak çok daha kolay birde benimki 5 aylıktı 3 ay ilanda kaldı :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

garanti kutu ve fatura yokmuş hocam

sizce o ürünün ederi nedir ve herkese soruyorum g29 + shifter + stand satılma süresi ne kadar sürer mesela?
ha ama kötü teklif mi değil 9500 10k alıcısını bulursan 11k yya yine satarsın standtan kar çünkü

11 iste üste garantiliyi ben 10500 e sattım stand yoktu garantiliyi satmak çok daha kolay birde benimki 5 aylıktı 3 ay ilanda kaldı :D

ha ama kötü teklif mi değil 9500 10k alıcısını bulursan 11k yya yine satarsın standtan kar çünkü
takaslamamak daha mantıklı gibi geldi hocam şahsen steam deck satması daha kolay bir ürün gibi sanırım hemde direksiyon seti çok büyük falan taşıması etmeside uğraştırır.

Geri