Yardım Rampage V-902 + Shifter Alınır Mı?

F4IRFL4Y

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,331
Beyler Selamlar Daha Önceden Logitech Dfgt Kullanmıştım Ama Shifter Yoktu Şimdi Ehliyet Aldım Ama Araba Yok O Yüzden Shifter Olan Bir Direksiyon Seti Almak İstiyorum Baktım İkinci El G29'lar 12-13 K Bu Rampage'ler 5 K Felan Alıp 1-2 Ay Oynayıp Satacağım Sizce Alınır Mı Temizi Sadece Ets 2 Oynicam

Beyler Selamlar Daha Önceden Logitech Dfgt Kullanmıştım Ama Shifter Yoktu Şimdi Ehliyet Aldım Ama Araba Yok O Yüzden Shifter Olan Bir Direksiyon Seti Almak İstiyorum Baktım İkinci El G29'lar 12-13 K Bu Rampage'ler 5 K Felan Alıp 1-2 Ay Oynayıp Satacağım Sizce Alınır Mı Temizi Sadece Ets 2 Oynicam
Ets 2 için kesinlikle önermiyorum direksiyonu çeviriyorsun algılama sorunu var ayriyetten driveri mevcut değil hiçbir şekilde o yüzden çözülemiyor vede hissi kötü.

Ets 2 için kesinlikle önermiyorum direksiyonu çeviriyorsun algılama sorunu var ayriyetten driveri mevcut değil hiçbir şekilde o yüzden çözülemiyor vede hissi kötü.
İnceleme Videolarında Çatır Çutur Oynuyorlar Nasıl O Hata Var

elimde g29+shifter var tertemiz istersen satabilirim rampage alınmaz bana göre

Fiyat Beni Bozar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç Mi 1 Ay Zevkine Kullanıcam
hocam fbb bile yok , pedallarda sertlik ayarı yok tatmin edeceğini sanmıyorum . Driver sorunu falan geçin direk ürünün kendisi oyuncak gibi hissettiriyor .

hocam fbb bile yok , pedallarda sertlik ayarı yok tatmin edeceğini sanmıyorum . Driver sorunu falan geçin direk ürünün kendisi oyuncak gibi hissettiriyor .
Logitech Dfgt Kullandım Daha Önce Ondan Çok Mu Kötü

Alınmaz. G29 en doğrusu o bütçede. Vites kutusu da çok iyidir logitech'in.

Alınmaz hocam. FFB( force feed back) olmayan direksiyon oyuncak direksiyondur alınmaz. Yazılımıda sıkıntılı zaten.

Elimde g29 var kullanmıyorum 1 yıl ya olmuştur ya olmamıştır alalı çok nadiren oynadım garantili bir şekilde düşünürsen satarım.

Mersindeysen Olur

Geri