Rampage v902 alınır mı?

Ets 2 ve forza horizon 4&5 için direksiyon seti almak istiyorum v902 hoşuma gitti sizce alınır mı güzel set mi?
Ffb (force feed back) olmayan hiçbir direksiyon alınmaz. Onlar oyuncak olsun diye yapılmış direksiyonlardır.

V995 alacağıma g29 alırım aynı fiyat
dostum diyorum ya yüzde yirmi beş indirim varmış ona bak diyorum ondan yoksa bende dedim ya başta g29 daha iyi diye kafa mı buluyorsun benle

dostum diyorum ya yüzde yirmi beş indirim varmış ona bak diyorum ondan yoksa bende dedim ya başta g29 daha iyi diye kafa mı buluyorsun benle
Ben sana bir şey demedim sen bana niye laf ettin şimdi kardeşim

Kafa mı buluyorsun diyen sensin kardeşim daha ne dediğini bilmiyorsun gelmiş foruma girmişsin böyle adamların burda ne işi var anlamıyorum
dostum bak yine yapıyorsun dediğim şeye odaklanmak yerine farklı şeyler diytorsun ona kafa mı buluyorsun dedim yine yapıyorsun sana indirimi söylüyorum sen aynı fiyata şunu alırım diyorsun aynı fiyat değil diyorum sen bana burda ne işin var diyorsun

çok pahalı sarı sitede 9 a rahat bulunur
hocam şöyle söyleyeyim 9a bulursunuz fakat ben 12.5 a arduino el freni ve 2 adet shifter veriyorum yedek shifterimde var 3D yazıcıdan basılmış yedek ayaklar cites topuzunu da yanında veriyorum zaten fiyat o yüzden öyle birde pazarlıksız fiyat 12.5 11.5 deyin siz ona üstteki fark bundan çıkıyor

Geri