- Konu Sahibi Konu Sahibi
V902 uzer mi kısacadediğimi yapın derim yok dersenizde rampage yüzde 25 mi ne öğrenci indirimi veriyor bi bakın v995 fln alın
V902 uzer mi kısacadediğimi yapın derim yok dersenizde rampage yüzde 25 mi ne öğrenci indirimi veriyor bi bakın v995 fln alın
üzer gerçeçi hisetirmez dediğimi yapın en azından v995 iyidirV902 uzer mi kısaca
Ffb (force feed back) olmayan hiçbir direksiyon alınmaz. Onlar oyuncak olsun diye yapılmış direksiyonlardır.Ets 2 ve forza horizon 4&5 için direksiyon seti almak istiyorum v902 hoşuma gitti sizce alınır mı güzel set mi?
V995 alacağıma g29 alırım aynı fiyatüzer gerçeçi hisetirmez dediğimi yapın en azından v995 iyidir
dostum diyorum ya yüzde yirmi beş indirim varmış ona bak diyorum ondan yoksa bende dedim ya başta g29 daha iyi diye kafa mı buluyorsun benleV995 alacağıma g29 alırım aynı fiyat
Ben sana bir şey demedim sen bana niye laf ettin şimdi kardeşimdostum diyorum ya yüzde yirmi beş indirim varmış ona bak diyorum ondan yoksa bende dedim ya başta g29 daha iyi diye kafa mı buluyorsun benle
laf etmedim diyorumki şıanda 13kya satılan v995 https://www.rampage.com.tr/collections/direksiyon-seti direksiyon yüzde yirmi 5 indirim var yani 9.700 e fln gelir diyorum siz bana aynı fiyat diyorsunuz ondan dedimBen sana bir şey demedim sen bana niye laf ettin şimdi kardeşim
Kafa mı buluyorsun diyen sensin kardeşim daha ne dediğini bilmiyorsun gelmiş foruma girmişsin böyle adamların burda ne işi var anlamıyorumlaf etmedim diyorumki şıanda 13kya satılan v995 https://www.rampage.com.tr/collections/direksiyon-seti direksiyon yüzde yirmi 5 indirim var yani 9.700 e fln gelir diyorum siz bana aynı fiyat diyorsunuz ondan dedim
dostum bak yine yapıyorsun dediğim şeye odaklanmak yerine farklı şeyler diytorsun ona kafa mı buluyorsun dedim yine yapıyorsun sana indirimi söylüyorum sen aynı fiyata şunu alırım diyorsun aynı fiyat değil diyorum sen bana burda ne işin var diyorsunKafa mı buluyorsun diyen sensin kardeşim daha ne dediğini bilmiyorsun gelmiş foruma girmişsin böyle adamların burda ne işi var anlamıyorum
hocam şöyle söyleyeyim 9a bulursunuz fakat ben 12.5 a arduino el freni ve 2 adet shifter veriyorum yedek shifterimde var 3D yazıcıdan basılmış yedek ayaklar cites topuzunu da yanında veriyorum zaten fiyat o yüzden öyle birde pazarlıksız fiyat 12.5 11.5 deyin siz ona üstteki fark bundan çıkıyorçok pahalı sarı sitede 9 a rahat bulunur