Rampage v902 alınır mı?

neura

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
143
Ets 2 ve forza horizon 4&5 için direksiyon seti almak istiyorum v902 hoşuma gitti sizce alınır mı güzel set mi?

Ets 2 ve forza horizon 4&5 için direksiyon seti almak istiyorum v902 hoşuma gitti sizce alınır mı güzel set mi?
alınmaz bende düşündüm zamanında bir çok kişi gereksiz dedi haklılarmış direwksiyon hssiayatı yok önerim y a güzel bir gamepad alın yada ikinci el g27 veya g29 bakın

• Beğen
Reaksiyonlar: UCAK
g29 var bende el freni var yanında 12.5 diyorum ilgilenirsen yazabilirsin banada v902 teklifleri geldi takas kabul etmedim inanılmaz kütük gibi set rampage setleri

hocam bende var şuan yaklaşık 2 senedir aktif kullanıyorum ama bütçen yoksa da alma bence ya berbatın berbatı demiyorum ama onun yerine gidip kesinlikle 2.el g27 yada g29 al çünkü pişman olursun.Ve direksiyonda sağa çekmem var gerçekten rahatsız ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve direksiyonda sağa çekme var

Son düzenleme:
g29 var bende el freni var yanında 12.5 diyorum ilgilenirsen yazabilirsin banada v902 teklifleri geldi takas kabul etmedim inanılmaz kütük gibi set rampage setleri
çok pahalı sarı sitede 9 a rahat bulunur

Geri