alınmaz bende düşündüm zamanında bir çok kişi gereksiz dedi haklılarmış direwksiyon hssiayatı yok önerim y a güzel bir gamepad alın yada ikinci el g27 veya g29 bakınEts 2 ve forza horizon 4&5 için direksiyon seti almak istiyorum v902 hoşuma gitti sizce alınır mı güzel set mi?
kullanip iade etnistim alinmamasi gerek bi modelEts 2 ve forza horizon 4&5 için direksiyon seti almak istiyorum v902 hoşuma gitti sizce alınır mı güzel set mi?
g29 var bende el freni var yanında 12.5 diyorum ilgilenirsen yazabilirsin banada v902 teklifleri geldi takas kabul etmedim inanılmaz kütük gibi set rampage setleriEts 2 ve forza horizon 4&5 için direksiyon seti almak istiyorum v902 hoşuma gitti sizce alınır mı güzel set mi?
O kadar Bütçem yokg29 var bende el freni var yanında 12.5 diyorum ilgilenirsen yazabilirsin banada v902 teklifleri geldi takas kabul etmedim inanılmaz kütük gibi set rampage setleri
bütçeniz ne kadarO kadar Bütçem yok
7.5bütçeniz ne kadar
Dfgt bulamadım hem 2.el hemde sıfırDFGT bile daha iyi. Ona bakabilirsin.
çok pahalı sarı sitede 9 a rahat bulunurg29 var bende el freni var yanında 12.5 diyorum ilgilenirsen yazabilirsin banada v902 teklifleri geldi takas kabul etmedim inanılmaz kütük gibi set rampage setleri
Şehrimde 11 e buldum bençok pahalı sarı sitede 9 a rahat bulunur
dediğimi yapın derim yok dersenizde rampage yüzde 25 mi ne öğrenci indirimi veriyor bi bakın v995 fln alınŞehrimde 11 e buldum ben