Rampage V902 Alınır mı?

BuraX25

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
7000
bütçem 7 k civarı bir direksiyon seti almak istiyorum rampage v902 yi buldum ama forumlara baktığımda kalitesiz olduğu çin malı olduğu yazıyo ikinci el almayı düşünmüyorum zaten driver yükleyeceğim ölü bölge olacağını sanmıyorum sadece ets 2 oynayacağım alınır mı?

bütçem 7 k civarı bir direksiyon seti almak istiyorum rampage v902 yi buldum ama forumlara baktığımda kalitesiz olduğu çin malı olduğu yazıyo ikinci el almayı düşünmüyorum zaten driver yükleyeceğim ölü bölge olacağını sanmıyorum sadece ets 2 oynayacağım alınır mı?
yaklaşık 2 yıldır kullanan biri olarak söylüyorum, ikinci elde g29 gibi bir şey alman daha mantıklı olur. illa 0 olacak ise tr piyasasında sanırım en mantıklısı. çin malı olma söylentisi doğru diye biliyorum PXN V9'un rampage logosu takılmış hali. ets'de direksiyonu 10 derece kadar çevirdikten sonra anca algılamaya başlıyor belki ben ayar yapamamışımdır.

Hocam daha önce bir arkadaşta sormuştu aynı yazıyı sana yazıyorum seçim senin yaklaşık 2 senedir aktif kullanıyorum şöyle söyleyeyim ürün sana daha önce kullanmadıysan sevebilirsin ama plastik hissiyatını gerçekten hissettiriyor kullanımda ise bir zaman sonra direksiyon sağa çekiyor ölü bölgeyi bir tık arttırısan gidiyor ama biraz daha fazla çevirmen gerekiyor ve pedalallarda dalgalannma oluyor yani tam basarsın biraz bir fazla basıyor sonra en dibe basıp biraz daha basarsan gaz yarıya iniyor yani karar sana kalmış bir de kullandıktan sonra direksiyon kendine yani sana doğru geliyor yani hafif ileri geri yapıyor yani sana şunu söyleyeyim gerçekten zevk almak istiyıorsan 2.el G27 ya da g29.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam daha önce bir arkadaşta sormuştu aynı yazıyı sana yazıyorum seçim senin yaklaşık 2 senedir aktif kullanıyorum şöyle söyleyeyim ürün sana daha önce kullanmadıysan sevebilirsin ama plastik hissiyatını gerçekten hissettiriyor kullanımda ise bir zaman sonra direksiyon sağa çekiyor ölü bölgeyi bir tık arttırısan gidiyor ama biraz daha fazla çevirmen gerekiyor ve pedalallarda dalgalannma oluyor yani tam basarsın biraz bir fazla basıyor sonra en dibe basıp biraz daha basarsan gaz yarıya iniyor yani karar sana kalmış bir de kullandıktan sonra direksiyon kendine yani sana doğru geliyor yani hafif ileri geri yapıyor yani sana şunu söyleyeyim gerçekten zevk almak istiyıorsan 2.el G27 ya da g29.
seçim senin hocam

tamamdır o zaman g29 9 bin civarı var sorular sorup video isterim teşekkürler

almanı önermiyorum yeni g29 sattım takas teklifi geldi v902 üste nakit şeklinde ikisini yan yana kullandım evde test edip asla önermiyorum eskiden mouse ile yoğurt kapağı ile direksiyon seti yapıyorlardı onu kullan para harcama ya da arduino ile 8 9k arasına kendin 3D baskı malzemeleri alıp biraz kodlama biliyorsan yapabilirsin yoksa uğraşma g29 çek 2.elden bir süre vitessiz kullanırsın 2.elden vites alırsın sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamamdır o zaman g29 9 bin civarı var sorular sorup video isterim teşekkürler
alırsan istediğin gibi etiketleyebilirsin uzun süre kullandım g29 arduino el frenine kadar yaptırdım içini açtım modladım mekaniğine kadar biliyorum cihazı

Alınmaz kötü bir set. Vitesi ve pedalları çok kolay bozuluyor, FFB yok, malzeme kalitesi çok kötü, oyunlarda uyumsuzluk yaratabiliyor...

Geri