Rampage V902 alınır mı?

Reaksiyon skoru
12
arkadaşlar bütçem çok yok ilk defa direksiyon seti alıcam

Rampage V902 almayı düşünüyorum sizin tavsiye ve önerileriniz nelerdir bu bütçeyi çok geçmesin daha iyi bir model varsa onuda önerebilirsiniz​

sadece ve sadece ETS2'de keyifli olabilir kısmen. Ben kardeşime almıştım, ben de denedim. Direksiyonda titreşim motoru var sadece o da çok iyi çalışmıyor. Toplaması için yay koymuşlar sadece onun hissiyatı da rezalet. His hiç yok.

ETS2'de müziği açarım yolda akarım chil chil takılırım diyosan bütçede ciddi manada daha fazla çıkmıyosa hiçbir şekilde o zaman belki alınabilir. Muhtemelen aldıktan sonra da pek tatmin olmayacaksın. Evde durur ayda yılda bi ets2 girerim dersin belki kurarsın onda da bunla mı oynayacağım diyip yine oynamayacağın zamanlar gelir.

İnsanlar g29'dan bile sıkılıyo bir müddet sonra, çoğu direksiyon seti bir hevesle alınıp kullanılmıuyo. g29'u öyle ya da böyle satarsın bir şekil ama rampage çok ölü fiyata gider.

Forzayı desteklemiyor, assetto corsa'ya da çok ince ayar istiyor çoğu oyunda düzgün çalışmıyor. Sadece ets2 de adam akıllı çalıştırabildik.

Yukarıdaki arkadaşın bahsettiği gibi oldukça kötü bir set. Ne sıfır ne de ikinci el fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. Sıfır alman şart ise o bütçede bir önerim yok. Sıfır bütçede minimum G29 öneririm ki o da bütçeni bir hayli aşıyor. İkinci ele yönelme şansın varsa Logitech G27 öneririm.

Geri