Fhd 240hz vs 2k 144hz monitör

öğümcek adam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
594
imzamdaki sistemi göz önünde bulundurursak fhd 240hz monitör mü 2k 144hz monitör mü almalıyım? valorant oynuyorum ve genelde ofis işleri için kullandığım için 2k monitöre daha yakınım. bir de 10 bin tl altına monitör önerilerinizi bekliyorum.

KTC H27T22

Bende monitör arayışındayım. R27qe ile arasında kaldım ne kadar fark var sizce? Pivot önemli değil monitör kolu ile kullanacağım. Ayrıca Kasım indirimlerinde güzel bı monitör denk gelir mi acaba 2k olarak 7k bütçeye?

ofis ve hikayeli oyunlar = 2k 144 hz ve üstü
full fps canavarı iseniz = ms değeri en düşük 144 hz ve üstü herhangi bir monitör

imzamdaki sistemi göz önünde bulundurursak fhd 240hz monitör mü 2k 144hz monitör mü almalıyım? valorant oynuyorum ve genelde ofis işleri için kullandığım için 2k monitöre daha yakınım. bir de 10 bin tl altına monitör önerilerinizi bekliyorum.
Şahsi fikrim 144Hz ve üstünde zaten hertz artınca aşırı bir değişim olmuyor ancak FHD den 2K çözünürlüğe geçince aşırı fark ediyor deneyim açısından.

Daha uygun fiyata bu var. Ben bundan satın aldım.

türkiyede satılmıyor herhalde
He pardon sonunda C harfi de var. Benim yazdığım bir üst model tr de yok. C yi unutmuşum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2K 180 veya 200hz al tam arası olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,011
Üyeler
184,715
Son üye
YusufUlas
Geri