ABİLER UYGUN FİYATLI BİR TANE FİLTRE KAHVE MAKİNESİ LAZIM GÜZEL ÖĞRENCİYİ MAHÇUP BIRAKMAYACAK TÜRDEN <3
Hocam nescafeden bıktım hemde zararlı. Sütlü falan yapıyor mu bu? ve kahve öneriniz varmı?Hocam butce tam belirtmediginiz icin bu oneriyi yapiyorum. Farkli makinalar da denedim. 200tllik kiwi makinayi da denedim. En f/p bu ürün oldugunu dusunuyorum. ben 700e almistim 6 ay taksitle ben de ogrenciyim.Bosch TKA6A043 ComfortLine Filtre Kahve Makinesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Bosch TKA6A043 ComfortLine Filtre Kahve Makinesi fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Bosch TKA6A043 ComfortLine Filtre Kahve Makinesi özelliklerini incele, 1.649,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Karaca'nın var hem sütlü herşeyi yapıyor lakin yaptıktan sonra altında yapışoyor hep uğraşıyorum çıkarmak içinHocam nescafeden bıktım hemde zararlı. Sütlü falan yapıyor mu bu? ve kahve öneriniz varmı?
hocam bu filtre kahve makinası. Diger kahve turleri genelde espressodan yapıldıgı icin espresso makinalarını arastırabilirsiniz. Espresso bazlı tüm kahvleri yapmanıza olanak saglar. Filtre kahve düz nescafe gibi kahve cıkarır siz sutle kremayla susleyebilirsiniz fakat espresso bazlı olan latte vs kahveler gibi guzel olmuyor (bence). Filtre kahve olarak da herkesin damak tadı farklıdır diyecegim klasik olacak ama durum boyle. Farklı cografyaların kahveleri farklı tatlar veriyorlar. İmkanınız olursa kaliteli bir yerden cekirdek temin edip demlemeden once kendiniz cekirdegi ogutun.Hocam nescafeden bıktım hemde zararlı. Sütlü falan yapıyor mu bu? ve kahve öneriniz varmı?
teşekkür ederim hocam değerlendiricem <3Hocam butce tam belirtmediginiz icin bu oneriyi yapiyorum. Farkli makinalar da denedim. 200tllik kiwi makinayi da denedim. En f/p bu ürün oldugunu dusunuyorum. ben 700e almistim 6 ay taksitle ben de ogrenciyim.Bosch TKA6A043 ComfortLine Filtre Kahve Makinesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Bosch TKA6A043 ComfortLine Filtre Kahve Makinesi fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Bosch TKA6A043 ComfortLine Filtre Kahve Makinesi özelliklerini incele, 1.649,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bakacağım hocam, teşekkürler.Karaca'nın var hem sütlü herşeyi yapıyor lakin yaptıktan sonra altında yapışoyor hep uğraşıyorum çıkarmak için
Teşekkür ediyorum hocamhocam bu filtre kahve makinası. Diger kahve turleri genelde espressodan yapıldıgı icin espresso makinalarını arastırabilirsiniz. Espresso bazlı tüm kahvleri yapmanıza olanak saglar. Filtre kahve düz nescafe gibi kahve cıkarır siz sutle kremayla susleyebilirsiniz fakat espresso bazlı olan latte vs kahveler gibi guzel olmuyor (bence). Filtre kahve olarak da herkesin damak tadı farklıdır diyecegim klasik olacak ama durum boyle. Farklı cografyaların kahveleri farklı tatlar veriyorlar. İmkanınız olursa kaliteli bir yerden cekirdek temin edip demlemeden once kendiniz cekirdegi ogutun.