Neler Yeni

Fiat Egea 1.6 otomatik alınır mı?

xTURANN

80+ Silver
bütçe max 610 620 zaten 300 e kadar kullanmayız büyük ihtimal biraz bütçe toparlandıktan sonra satıp değiştiririz
KM'den korkunuz varsa, 1.3 multijet bakın. Onlarda otomatik var mı bilmiyorum. Daha iyi olur sizin için. 1.3 ve 1.6 her türlü uçar, kaçar. Her türlü yokuşa çıkar.

Arif57TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Arif Köse
Bu bütçeye tercih etme tavsiyem cogu sirket araci oluyor. Sirket araci oldugunu zor anlarsin pis oluyorlr ama detayli kuafore girincd temizleniyor. Yuksek km oldugu icin sirket aracidir diyorum ben galeriden degil biniciden alman lazim sana araci tane tane anlarmasi laizm
evet zaten biniciden almayı düşünüyorum hatta istanbul içinde bir tane var düşündüğümüz kavraması fln 1 hafta önce değişmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

KM'den korkunuz varsa, 1.3 multijet bakın. Onlarda otomatik var mı bilmiyorum. Daha iyi olur sizin için. 1.3 ve 1.6 her türlü uçar, kaçar. Her türlü yokuşa çıkar.
km korkum çok yok temiz bakıldıysa km çok yüksek olmadığı sürece çok sıkıntı değil benim için 1.3 lerde hem otomatik yok hemde 1.3 ler uzun yolda çok devirli gidiyor

Hocam siz face insta gibi sosyal medya gruplarına girin 1-2 hafta takılın orada daha net sonuçlara ulaşırsınız.
bazen egea videoları karşıma çıkıyor insta da ve yorumlarda alan herkes memnun gibi tek rahatsız oldukları motor diğer dizellere göre biraz daha sesli ve sarsıntılı çalıştığı ama eski aracımızda hem dizel hemde 300 km üstü olduğu için beni çok rahatsız edeceğini sanmıyorum

xTURANN

80+ Silver
evet zaten biniciden almayı düşünüyorum hatta istanbul içinde bir tane var düşündüğümüz kavraması fln 1 hafta önce değişmiş

km korkum çok yok temiz bakıldıysa km çok yüksek olmadığı sürece çok sıkıntı değil benim için 1.3 lerde hem otomatik yok hemde 1.3 ler uzun yolda çok devirli gidiyor
O Halde 1.6 otomatik alın. İstanbuldan alacaksanız tarcanlar expertize mutlaka götürün. Full paket yaptırın, onlar yol testinde şanzımana da bakar, size en doğru bilgileri verirler.

Arif57TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Arif Köse
O Halde 1.6 otomatik alın. İstanbuldan alacaksanız tarcanlar expertize mutlaka götürün. Full paket yaptırın, onlar yol testinde şanzımana da bakar, size en doğru bilgileri verirler.
zaten tarcanlar veya yamanlar ekspertizde yaptırmayı düşünüyorum

Drsağbırakmayan

80+ Silver
bazen egea videoları karşıma çıkıyor insta da ve yorumlarda alan herkes memnun gibi tek rahatsız oldukları motor diğer dizellere göre biraz daha sesli ve sarsıntılı çalıştığı ama eski aracımızda hem dizel hemde 300 km üstü olduğu için beni çok rahatsız edeceğini sanmıyorum
Hocam youtube videoları bana güven vermiyor genelde reklam tanıtım üzerine kurulu bir sistem.

Ben bir ara fiyat uygun olduğu için crossland bakıyordum videolar falan izliyordum face grubuna girdim millet hararet sorunundan ve servisin duyarsızlığından kan ağlıyordu o yüzden dedim gruplara girip biraz takılın diye.

Hatta sorunun çözümünü yine gruptakiler kendisi bulmuştu

Arif57TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Arif Köse
Hocam youtube videoları bana güven vermiyor genelde reklam tanıtım üzerine kurulu bir sistem.

Ben bir ara fiyat uygun olduğu için crossland bakıyordum videolar falan izliyordum face grubuna girdim millet hararet sorunundan ve servisin duyarsızlığından kan ağlıyordu o yüzden dedim gruplara girip biraz takılın diye.

Hatta sorunun çözümünü yine gruptakiler kendisi bulmuştu
saolun hocam orayada yazdım bi

hakan32

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,712
İsim
Hakanbey
180.000-220.000 km arası almayı düşünüyoruz fakat sorun çıkartır mı ve bakım tamir maliyetleri çok yüksek olur mu?
Sanzuman yağ kaliteli bir marka ile değişim yaparsanız hiç bir sorun çıkarmaz uzun süre zaten bu araçlardaki sanzuman dct çok kalitelidir kolay kolay bişey olmaz

Top Bottom