Fiat egea alınır mı?

550 600 bandında araç bakıyoruz ve araştırmama göre en mantıklı araç egea gibi geldi 1.3 veya 1.6 almayı düşünüyorum fakat 1.6 nın parça fiyatları yüksek denildi
sizce hangisini almalıyım 1.6 alırsam sorun çıkarırmı veya parça fiyatları üzer mi
not: Alacağımız araç 180.000 ile 220.000 km arasında olacak kaput tavan bagaj harici değişen boya çok ta öenmli değil
Bizde de var sıfır almıştık güzel araba kim ne derse desin. Mümkünse 2021 ve üstü alın makyajlı kasa yani.

Alınır hacım bakma sen 2005 honda önerenlere.
corolla ve fluence de bakabilirsin.

1.4d-4d Toyota Corolla öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kötü
Manuel al
2013 sonrası corolla olsa bu fiyata alırdım eski kasalarını çok beğenmiyorum

Bizde de var sıfır almıştık güzel araba kim ne derse desin. Mümkünse 2021 ve üstü alın makyajlı kasa yani.
keşke para yetse bende yeni kasaları beğeniyorum fakat bütçe yetmiyor

Alınır hacım bakma sen 2005 honda önerenlere.
corolla ve fluence de bakabilirsin.
fluence de bakıyorum özellikle 2013 sonrası makyajlı kasalara

Egea alacagına megane 3 almalısın kesinlikle daha konforlu güvenlikli ve donanımlı

1.4d-4d Toyota Corolla öneririm

Kötü
Manuel al
Egea şanzumanı baya iyi bu arada evet kaliteli ve performanslı değil ama manuel almayı gerektirecek bir durumu yok.maddi güç yetmez ise alınır orası ayrı harici otodan devam yıl 2025 dolmuşlar bile otomatik vites oldu manuelin adı sanı kalmadı

Egea şanzumanı baya iyi bu arada evet kaliteli ve performanslı değil ama manuel almayı gerektirecek bir durumu yok.maddi güç yetmez ise alınır orası ayrı harici otodan devam yıl 2025 dolmuşlar bile otomatik vites oldu manuelin adı sanı kalmadı
1.6 performanslı

Ya fena değil ama megane 4 1.3 tce kadar değil onunla kıyasladım aşağı yukarı
1.3 tce ile kıyaslanamaz zaten fakat bence performansı yeterli

Egea alacagına megane 3 almalısın kesinlikle daha konforlu güvenlikli ve donanımlı
hb çok düşünmüyoruz 5 kişilik aile uzun yolda biraz sıkıntı oluyor st wagonlarıda yok bu fiyata

Geri