Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Superbox da yetmemeye başladı artık. İlk başlardaki gibi hızlı değil.Oturduğum bölgede fiber altyapı maksimum 15 mbps alabiliyorum (Superboxla maks 35 mbps fakat sonra o da düşüyor) ne yapmam gerekiyor fiber altyapı olmadan yüksek hızda internet kullanabilirmiyim ?
Onu nasıl test ediyoruz ?TürkTelekom altyapısıda yokmu?
Neyi nasıl test ediyoruz? Türk telekomu arayıp sorsana.Onu nasıl test ediyoruz ?
Aynen ilk zamanlar mükemmeldi sonra düştü giderekBu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Superbox da yetmemeye başladı artık. İlk başlardaki gibi hızlı değil.
Sitelerde fiber altyapı olup olmadığını öğrenebiliyoruz ya hani ? Onunda belki vardır diye düşündümNeyi nasıl test ediyoruz? Türk telekomu arayıp sorsana.
Bunun bir çözümü yok mu acaba yaBende Altyapı hiç yok. Mecburen superbox kullanıyorum. Köyde falan da değilim baya baya şehir yerinde bizim sokakta altyapı yok.
Ben Türktelekom'a başvurdum. Proje merkeziylede görüştüm bunlar yaklaşık 2 yıl önce oluyor. Yapıcaz dediler hala ses yok. İmza toplayıp başvuralım falan dedik ona da uğraşan yok, başka çözüm bulsam bırakıcam Superboxı. Zaten taahhüt de bitmek üzere, sonra fiyat şişirecekler.Bunun bir çözümü yok mu acaba ya