Fiber e nasil gecerim

Kutlu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
190
Arkadaşlar türk telekomu hız düşüklüğü için aradım tesisat eski dedi elektirkciyi aradım geldi ve tt bunu hep yapıyor fiber e geçilsin diye mahallede diber varmış nasıl geçerim

Türktelekom müşteri hizmetlerini arayarak, aldığın hizmeti fiber'e yükseltmelisin. Paket yükseltme işlemi olduğundan ötürü, taahhüt iptali söz konusu olmayacaktır.

Öyle demeyle olmuyor, elektrikçi çok ezber konuşmuş. Turknet, Netspeed gibi sitelerden altyapını kontrol et.

varmış nasıl geçerim
ttnet müşteri hizmetlerini arayıp şu an bulunduğum adreste fiber altyapı var mı diye soruyorsun. var derlerse geçmek istiyorum diyorsun onlar gerisini hallediyor. yok derlerse tamam teşekkür ederim iyi çalışmalar diyip kapatıyorsun.

Türktelekom müşteri hizmetlerini arayarak, aldığın hizmeti fiber'e yükseltmelisin. Paket yükseltme işlemi olduğundan ötürü, taahhüt iptali söz konusu olmayacaktır.
ortalama ne kadar tutar
Post automatically merged:

ttnet müşteri hizmetlerini arayıp şu an bulunduğum adreste fiber altyapı var mı diye soruyorsun. var derlerse geçmek istiyorum diyorsun onlar gerisini hallediyor. yok derlerse tamam teşekkür ederim iyi çalışmalar diyip kapatıyorsun.
geçmek o kadar kolay mı peki kaç gün sürer ne kadar tutar

ortalama ne kadar tutar
Post automatically merged:

geçmek o kadar kolay mı peki kaç gün sürer ne kadar tutar
bunu ttnet müşteri hizmetlerine sormalısın.

Geri