Fiber gelmez demeyin!

Valla biz yıllarca darladık en son o bölgeye 4 yıl da geçse gelmez bizi bi salın artık demişlerdi, saldık ertesi yıl fiber geldi. Kısacası adamlar kafalarına göre iş yapıyor diye düşünüyorum artık.

Not: fiber geldi de ne oldu derseniz pek bir şey olmadı yine 200 pingle oyun oynayamıyoruz 😅
Hayırlı olsun. QoS yapın ping düzelir. Modemle alakalı da oluyor. Yeni çekilmiş zaten hatta sorun yoktur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde 87 yasında nasıl yasıyon hala
Beni salar mısın?

Hayırlı olsun. QoS yapın ping düzelir. Modemle alakalı da oluyor. Yeni çekilmiş zaten hatta sorun yoktur.

Beni salar mısın?
YOK MULTİ HESAP ACTIĞINI BİLİYORUM BENİM GÖZÜMDEN HİÇBİR ŞEY KACMAZ

Bir tane var MMMMMMMMMM diye başka yok. 2 tane toplam yani. Diğerini de sildim.

Neden?
tamam işte itiraf ettin 2 tane var hesabın

Aynen öyle. Şuan kuzenlerle kullanıyoruz. Alt katımızda onlar. Bir ay onlar bir ay biz ödüyoruz. Ayrı ayrı mı açacaklar şimdi abonelik yoksa aynı hattan devam mı edeceğiz?

Teşekkürler. Keyiflerine bağlı maalesef umarım bir an önce gelir. Ümit Önal'a falan yazın. Belki yardımı dokunur.
Aile apartmanı Allah kurtarsın

Çok kötü bir yerde oturmamıza rağmen şansımızı deneyip müdürlüğe gittik (Öncesinde defalarca aradık aylarca) ve fiber başvurusunda bulunduk. Başvuru yapın ve 2-3 ay içerisinde fiber internete kavuşabilirsiniz, dediler. 10 mbpsden kurtulduk sonunda. Üşenmeyin, gelmez demeyin, bize geldiyse size de gelir. Mutluluktan ağlamak.:peeposad::peped::blobdance::hoba:
Her yıl farklı adreslere bütçe kapsamında fiber çekilir şanslı iseniz erken gelir ama şansız iseniz epeyce beklersiniz o proje kapsamında değilse apartman üzülürsünüz 🥲

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,917
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri