FİBER İNTERNET YARDIM

Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar selamlar önceki konumda aüreç hakkında birkaç bilgi vermiştim.
Fiber için binamız projelendirildi ve türk telekom tarafından bir elektrikçi ile anlaşıp daire kapılarına kadar fiber optik kabloları çekmemiz söylendi.
Ancak şöyle bir sorunumuz var ki fiber kutusu nereye konacak bilmiyoruz. Henüz binada kutu yok.
Kablolarıda kendimiz temin etmemiz söylendi.

Nasıl bir yol izlemeliyim kabloları neye göre çekmeliyiz. Projelendirildiği söylenmişti kutunun nereye konacağını öğrenebilirmiyiz??

Ayrıca sizce bu süreç ne kadar sürer. Henüz binamıza gelen kablo yok ancak hemen önünden geçiyor. Müdürlükte projelendirildi siz dairelere kablolarınızı çektirin dediler.

Arkadaşlar selamlar önceki konumda aüreç hakkında birkaç bilgi vermiştim.
Fiber için binamız projelendirildi ve türk telekom tarafından bir elektrikçi ile anlaşıp daire kapılarına kadar fiber optik kabloları çekmemiz söylendi.
Ancak şöyle bir sorunumuz var ki fiber kutusu nereye konacak bilmiyoruz. Henüz binada kutu yok.
Kablolarıda kendimiz temin etmemiz söylendi.

Nasıl bir yol izlemeliyim kabloları neye göre çekmeliyiz. Projelendirildiği söylenmişti kutunun nereye konacağını öğrenebilirmiyiz??
O ne kadar saçma bir olaymış bizde kutuyu koydular sonra bize bir top kablo verip evinize kadar çekin dediler, hatta çoğu zaman çekme işini de kendileri yapıyor ama bizim binadaki bir durum yüzünden kendimiz çektik.

O ne kadar saçma bir olaymış bizde kutuyu koydular sonra bize bir top kablo verip evinize kadar çekin dediler, hatta çoğu zaman çekme işini de kendileri yapıyor ama bizim binadaki bir durum yüzünden kendimiz çektik.
bugün twitter destek üzerinden ümit önala ulaştım beni aradılar, müdürlük binaya kablolarınızı çektirin demişti, arayan arkadaşın müdürlükten aldığı bilgiye göre 2025 yılı için bir çalışma planlanmadığını belirtiler diyor. Bunlar bizimle dalga geçiyor sanırım. Benim dilekçelerimide sisteme kaydetmemişler ne yapmam gerekiyor allah için yardım edin beynimi hoplatacam sinirden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,697
Üyeler
183,458
Son üye
SyLenCe
Geri