Merhabalar. yaklaşık 1 hafta önce alt yapı olmayan binamıza 3 yıl sonra TT tarafından fiber kutusu takıldı. TT alt yapı sorgulamada alt yapı yok olarak gözüküyor fakat millenicom da 1000 mgbit ve türknet de 100 mgbit olarak internet altyapı sorgulamada çıkmaya başladı. bunun üzerine türknet ve millenicomu aradığımda iki tarafta boşta port olmadığını söyledi. Daha yeni kutu takıldı dediğimde ise sizden önce talep edip portları doldurmuşlardır gibi bir cevap aldım. Apartmanda interneti olan yok ve benim 6 ay önceden TT'den önbaşvurum bulunuyor. Böyle bir durumda nasıl port kalmıyor onu da anlamış değilim ayrıca bir forumda fiber internette port sorunu yaşanmadığını hızlıca port açılabileceği gibi bir şey okumuştum. Sormak istediğim aslında TT altyapıyı getiren firmayken nasıl diğerlerinde altyapı görünüyor da TT'de görünmüyor. Ya da bu durumda ben sürece nasıl etki edebilirim. Gerçekten şu an port mu bekliyorum ondan da emin olmadım. Genel merkeze gittiğimde ortalama 2 ay içinde kutu geldikten sonra internetin aktif edileceği söylenmişti. Tecrübesi olan varsa benim paylaşırsa çok sevinirim.