Yardım binada port yok ama altyapı var

@alpolojix sen daha iyi bilirsin bu binada nasıl port açtırırım ortak internet denen lanetden kurtulmak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten süperonline diyen olmadı ki :).
Süperbox kimin Türk telekomun mu o da Turkcell’in.
Diyorum ki bizim evde Turkcell güzel hızlar veriyor.
Mobil şebekeden bahsediyorum.
Mobilden test yapınca 200 hızları çok rahat görebiliyorum.
Bu yüzden süperbox’da çok stabil çalışıyordu.
konu çok sapmadımı superbox vs bunlardan almıyacağım hem kotası yetmiyor hemde 1 kişi fazladan bağlanınca gene internet kasmaya başlıyor arkadaşımdan biliyorum açıkcası kullanma taraftarı değilim tek isteğim port açılıp internet bağlanması

Zaten süperonline diyen olmadı ki :).
Süperbox kimin Türk telekomun mu o da Turkcell’in.
Diyorum ki bizim evde Turkcell güzel hızlar veriyor.
Mobil şebekeden bahsediyorum.
Mobilden test yapınca 200 hızları çok rahat görebiliyorum.
Bu yüzden süperbox’da çok stabil çalışıyordu.
Baz istasyonun yakınlarında isen dediğin çok doğru ben bir an 200 mbps diiynce normalde çok yüksek hızlar desteklemez fiber hizmetini kastettin sandım.

7AFD5551-A093-4A50-852A-01E3EE7A16A0.jpeg
Baz istasyonun yakınlarında isen dediğin çok doğru ben bir an 200 mbps diiynce normalde çok yüksek hızlar desteklemez fiber hizmetini kastettin sandım.
bende evde 1gbs bile gördüm :D
5G testiydi muhtemel.
gece 4 gibi gördüm 1 saat sonra gitti
hatta ss i duruyor

@alpolojix sen daha iyi bilirsin bu binada nasıl port açtırırım ortak internet denen lanetden kurtulmak istiyorum

konu çok sapmadımı superbox vs bunlardan almıyacağım hem kotası yetmiyor hemde 1 kişi fazladan bağlanınca gene internet kasmaya başlıyor arkadaşımdan biliyorum açıkcası kullanma taraftarı değilim tek isteğim port açılıp internet bağlanması
saptı haklısın

Geri