Neler Yeni

Öneri Fiber Modem Tavsiyesi

iTee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İhsan Tekerek
Merhaba, fiber 100 MB internet kullanıyorum ve şu an Türk Telekom'un verdiği TP-Link Archer C5v modemini kullanmaktayım. Bunu iade edip yerine fiber desteği olan fiyat performans bir modem almak istiyorum. Öneri de yapabilirsiniz şimdilik bu attığım fotoğraftaki modemi bulabildim ama fiber desteği var mı yok mu bilmiyorum. Daha önce bu konularda bir deneyimim yok, WAN girişi var ama bu fiber destekliyor demek mi oluyor bilmiyorum. Görsel yükleyemedim modem ismi TP-Link Archer C6 AC1200 mu-mımo

Başka bir model daha buldum: Archer C80

yenigeldim

80+ Silver
ONT cihazın varsa oradan gelen kabloyu wan girişine takarak internete erişirsin. Modeme değil Router a ihtiyacın var.

iTee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İhsan Tekerek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ONT cihazın varsa oradan gelen kabloyu wan girişine takarak internete erişirsin. Modeme değil Router a ihtiyacın var.
Evet evde ONT cihazı var TP Link AX12 veya yukarıdaki yazdıklarımdan önerebileceğiniz bir router var mı? veya başka bir Router?
Mesaj otomatik birleştirildi:

AX12 biraz hoşuma gitti ama bilgili birileri var ise onların da fikrini almak isterim

Top Bottom