Yardım Fiber Uç Kırılması 3. kez

ARDELENO

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
406
Merhaba arkadaşlar turk telekom altyapısı var evimde. Türknet kullanıyorum. 1.5 yıldır genel arızalar dışında hiçbir sorun yoktu internettimde.
Cuma günü internetim koptu. türknet arıza kaydı açtım. Cumartesi tt ekipleri gelip kablo kırılmış dediler ont cihazına gelen ve mahalle kutusundaki ucu değiştirdiler.
Pazar sabah uyandığımda yine internet yoktu. Salı yani dün tt ekipleri geldi ve yine evdeki fiber ucunun kırıldığını söyleyerek değiştirdiler internet hemen o an düzeldi.

ama bu sabah uyandığımda yine evde internet yoktu ont cihazında aynı şekilde kırmızı alarm sinyali yanıyor. bu sorundan nasıl kalıcı olarak kurtulurum?

Ben modemi yerini değiştirmek isterken kırdım ,kullanıcı hatası diyerek 400 tl aldılar. Eğer senden para almadılarsa onlardan kaynaklı olabilir. Modeme müdahale ediyor musunuz

Ben modemi yerini değiştirmek isterken kırdım ,kullanıcı hatası diyerek 400 tl aldılar. Eğer senden para almadılarsa onlardan kaynaklı olabilir. Modeme müdahale ediyor musunuz
hayır hocam modem masanın en köşesinde duruyor. herhangi bir ücret istemediler. acaba ont cihazında bir arıza olabilir mi?

Geri