Arkadaşlar steamden ea play aldim oyunu 1 ay sorunsuz oynadım sonra oyun açılmamaya başladı steamden oynaya basıyorum origine yönlendiriyo originden playe basincada sürekli kapanıp açılıyo origin yardımcı olur musunuz
EA Play Üyeliğiniz Bitmiş Olabilir Mi ?Arkadaşlar steamden ea play aldim oyunu 1 ay sorunsuz oynadım sonra oyun açılmamaya başladı steamden oynaya basıyorum origine yönlendiriyo originden playe basincada sürekli kapanıp açılıyo origin yardımcı olur musunuz
Hayir bitmedi fifa 22 de sorun yok 21 de var anlamadimEA Play Üyeliğiniz Bitmiş Olabilir Mi ?
Benim sorunum 4 5 aydır var hala çözemedimbende xbox gamepass var bende hiç bir ea oyununu açamıyorum şuanda
EA in uygulamaları sıkıntılı Origin de EA Desktop da sorunlu onlardan kaynaklı olabilirHayir bitmedi fifa 22 de sorun yok 21 de var anlamadim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim sorunum 4 5 aydır var hala çözemedim
Para boşa gitti yaniEA in uygulamaları sıkıntılı Origin de EA Desktop da sorunlu onlardan kaynaklı olabilir
Bide bişey sorcam ben oyundan attığı için xmp kapatmiştim ondan kaynakli olabilirmiArkadaşlar steamden ea play aldim oyunu 1 ay sorunsuz oynadım sonra oyun açılmamaya başladı steamden oynaya basıyorum origine yönlendiriyo originden playe basincada sürekli kapanıp açılıyo origin yardımcı olur musunuz