Neler Yeni

Yardım Fifa 21 "Başlatılıyor" kısmında kapanıyor

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Bütün gündür uğraşıyorum denemediğim şey kalmadı. Dün Xbox GamePass aldım beraberinde EA Play de geliyor Fifa21 indirdim bugün sabah gireyim dedim, dili seçiyorum intro geliyor press any button diyor basiyom 1, 2 saniye sonra kapanıyor Bütün gün binlerce yol denedim hiçbiri çalıştırmadı oyunu. Lütfen yardım edin acı çekiyorum artık.

cios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Cihan
Reis bendede aynı sorun var çözdüysen yardımcı olabilirmisin?

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,752
İsim
Taha yücel
Bende de bu sorun var ama pes2021 de ve pubg de kaç haftadır çözemiyorum

cios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Cihan
Reis ben steamden dosya doğrulama yaptım düzeldi.

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
SeyrekBey
Bütün gündür uğraşıyorum denemediğim şey kalmadı. Dün Xbox GamePass aldım beraberinde EA Play de geliyor Fifa21 indirdim bugün sabah gireyim dedim, dili seçiyorum intro geliyor press any button diyor basiyom 1, 2 saniye sonra kapanıyor Bütün gün binlerce yol denedim hiçbiri çalıştırmadı oyunu. Lütfen yardım edin acı çekiyorum artık.
https://answers.microsoft.com/tr-tr...apaniyor/ec13152a-288b-4aec-b562-83b256e29d67 umarım işine yarar
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.technopat.net/sosyal/konu/fifa-21-dil-secme-ekranindan-sonra-oyundan-atmasi.1591097/ umarım işinize yarar hocam

Top Bottom