16 gb ram 4300ge var knk hayli hayli kaldiriyo düşükte oynuyorum bideSistem bilgilerin nedir kaldırdığına emin misin uyarı vermeden atması garip
Oyun mu kapanıyor tamamen yoksa maçtan bağlantı mı yok falan kopuyor musun?16 gb ram 4300ge var knk hayli hayli kaldiriyo düşükte oynuyorum bide
Oyun kapaniyoOyun mu kapanıyor tamamen yoksa maçtan bağlantı mı yok falan kopuyor musun?
Bişeyler oc yaptıysan acaba sıkıntı yaratıyor olabilir mi?Oyun kapaniyo
Yok onuda yapmadim dün bişi yoktu bugün oldu ne olduysaBişeyler oc yaptıysan acaba sıkıntı yaratıyor olabilir mi?
Bişey yerine koyup cevap verende yokkiOyundan atiyo ana baci sovucem kendimi zor tutuyorum paramizla rezil oluyoruz ya verdiği uyarı flnda yok direk atiyo
Origin ismini Bi değiştirir misin? Çoğu kişi bu şekilde çözmüş sorunu.Yok onuda yapmadim dün bişi yoktu bugün oldu ne olduysa
Deniyorum hemenOrigin ismini Bi değiştirir misin? Çoğu kişi bu şekilde çözmüş sorunu.
TamamAynı sistemle bende oynuyorum sıkıntı çıkarmıyor dosyaları doğrulamayı dener misin
Sadece kariyerde atiyo bu arada maç yaptım sıkıntı yokOyundan atiyo ana baci sovucem kendimi zor tutuyorum paramizla rezil oluyoruz ya verdiği uyarı flnda yok direk atiyo
Doğruladim bişey yokAynı sistemle bende oynuyorum sıkıntı çıkarmıyor dosyaları doğrulamayı dener misin
OlmadıOrigin ismini Bi değiştirir misin? Çoğu kişi bu şekilde çözmüş sorunu.